Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul privind concesiunea Portului Turistic Tomis va fi soluționat de Înalta Curte

ro

27 Nov, 2021 00:00 2021 Marime text
⦁ SC Tomis Marina Management SRL a contestat decizia Curtii de Apel Constanta, prin intermediul căreia a anulat hotărârea Curții de Arbitraj de pe lângă CCINA
⦁ Curtea de Apel Constanța a anulat hotărârea arbitrală şi judecând în fond respinge cererea formulată de SC Tomis Marina Management SRL ca nefondată
⦁ Ca urmare a recursului formulat de Tomis Marina Management SRL, dosarul privind concesiunea Portului Turistic Tomis va fi trimis spre soluționare judecătorilor de la Înalta Curte de Casatie și Justiție a României


SC Tomis Marina Management SRL a contestat decizia Curtii de Apel Constanta, nr. 4/2021, din 03.11.2021, prin intermediul căreia a anulat hotărârea Curții de Arbitraj de pe lângă CCINA , respingând cererea formulată de Tomis Marina Management SRL, pentru continuarea contractului de concesiune a Portul Turistic Tomis.

În dosarul nr.281/36/2021, magistrații de la Curtea de Apel Constanța, a admis acţiunea în anulare. „Anulează hotărârea arbitrală şi judecând în fond respinge cererea formulată de SC Tomis Marina Management SRL ca nefondată. Admite cererea de intervenţie accesorie. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se poate depune la Curtea de Apel Constanţa. Pronunţată la 03.11.2021 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei".

Ca urmare a recursului formulat de Tomis Marina Management SRL, dosarul privind concesiunea Portului Turistic Tomis va fi trimis spre soluționare judecătorilor de la Înalta Curte de Casatie și Justiție a României.

Despre Tomis Marina Management SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2010, având sediul social în municipiul Constanța, pe strada Lebedei, județul Constanța. Asociații firmei sunt Aterina Global SRL și Euromarina SRL, ambele cu 50% cotă de participare la beneficii și pierderi. Administrator este Surmen Șeref.
 
Conform raportării pe anul 2020, firma a avut un număr de 10 salariați, la o cifră de afaceri de 4.031.692 lei, cu un profit de 918.075 lei.

Surmen Șeref mai este asociat (2%) în firma Alfabe Construction SRL. Aterina Global SRL este asociată în următoarele societăți: Aqualand SRL, Blue Beach SRL, IC Development SRL și MM Reciclyng SRL.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Pierde Tomis Marina Management SRL contractul de concesiune pentru Portul Tomis?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii