Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi soți din Constanța sunt acuzați de trafic internațional de droguri. Ea în arest preventiv și el acasă

ro

06 Jun, 2020 20:26 10120 Marime text
  • Cei doi ar fi transportat 7,6 kilograme de canabis. 
Tribunalul Constanța a decis menținerea în stare de arest preventiv a unei femei din Constanța. Aceasta este acuzată de trafic internațional de droguri. Tot în acest dosar este cercetat și soțul femeii. Bărbatul este cercetat în stare de arest la domiciliu.

Dosarul se află la Tribunalul Constanța. 
 
Amintim că, la începutul acestui an, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul DIICOT – ST Constanța au desfășurat, în baza unei colaborări internaționale realizate prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al IGPR, o acțiune pe linia combaterii traficului internațional de droguri de risc.
 
În urma activităților desfășurate, polițiștii au prins în flagrant delict două persoane, soț și soție, în timp ce ar fi transportat 7,6 kilograme de canabis pe raza municipiului Constanța.
 
Din cercetări a reieșit că drogurile ar fi provenit dintr-un stat european. Astfel, polițiștii au efectuat șase percheziții domiciliare, unde au descoperit: trei laptopuri, o tabletă, 13 telefoane mobile, 16 cartele SIM, trei stick-uri USB și înscrisuri cu valoare probatorie.
 
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii