Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce a dat în judecată Primăria Constanţa Asociaţia Clubul Sportiv al Sporturilor de Iarnă Mamaia?

ro

12 Apr, 2018 00:00 1864 Marime text
În 2016, Primăria Municipiului Constanţa a acordat fonduri nerambursabile pentru proiecte în domeniul sportului, domeniu de interes pentru numeroşi constănţeni. Printre beneficiarii fondurilor s-au numărat şi cei de la Asociaţia Clubul Sportiv al Sporturilor de Iarnă Mamaia, care a primit 199.935 de lei de la municipalitate pentru organizarea Campionatului Mondial de starturi de vară la bob şi skeleton.
 
Înfiinţată în anul 2015, asociaţia constănţeană a fost fondată de patru persoane, respectiv Paul Neagu, Marius Cătălin Rusescu, Gabriel Marinică Soare şi Sultana Tincuţa Iuruc. Scopul asociaţiei este crearea unui club sportiv cu o ofertă largă în domeniul sporturilor de iarnă şi al activităţilor recreative polisportive pentru copii, tineri şi adulţi, pentru dezvoltarea fizică şi psihică armonioasă, pentru încurajarea unei vieţi sănătoase, pentru dezvoltarea şi menţinerea unei bune condiţii fizice. Din Consiliul Director fac parte Paul Neagu, Marius Cătălin Rusescu şi Gabriel Marinică Soare.

Vă reamintim că Federaţia Română de Bob şi Sanie în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanţa, defuncta Asociaţie Litoral-Delta Dunării şi Clubul Sportiv al Sporturilor de Iarnă Mamaia au organizat, în perioada 7 - 11 septembrie 2016, evenimentul sportiv internaţional Campionatul Mondial de starturi la bob şi skeleton în staţiunea Mamaia - Piaţeta Cazino.
 
După doi ani de la acest moment, municipalitatea a deschis un proces Asociaţiei Clubul Sportiv al Sporturilor de Iarnă Mamaia. Dosarul 2237/118/2018, înregistrat de Primărie, are ca obiect „pretenţii“. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi, spune că asociaţia nu ar fi prezentat toate documentele pentru decontul aferent proiectului derulat în toamna anului 2016, iar municipalitatea vrea să-şi recupereze o parte din contribuţia din cadrul proiectului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii