Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Tânăr, trimis în judecată pentru furtul a trei batoane de salam, cașcaval și brânză cu mucegai!

ro

11 Aug, 2022 14:43 1401 Marime text



Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată a unui tânăr din Constanța suspectat de furt!

Acesta este suspectat că ar fi sustras mai multe produse alimentare dintr-un magazin amplasat pe bulevardul Tomis, din Constanța.   
 
În actul de sesizare se arată că inculpatul, profitând de neatenția angajaților, a sustras dintr-un magazin trei bucăți de salam marca Agricola, patru bucăți de brânză cu mucegai marca Clawson și trei bucăți de cașcaval Gusturi Românești, bunuri în valoare totală de 196,35 lei.
 
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate prin restituirea bunurilor.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Azi, Judecătoria Constanța a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa privindu-l pe inculpat, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de furt, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.
 
Pe cale de consecință, instanța a dispus începerea judecăţii cauzei.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Constanța. Hoț cu gusturi fine!
Închisoare cu executare după ce furat șase sticle de șampanie Moet & Chandon Rose

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii