Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea Judecătoriei Mangalia, în atenţia CSM

ro

15 Jan, 2020 00:00 1966 Marime text
 
Consiliul Superior al Magistraturii va lua în discuţie în şedinţa de mâine a Secţiei pentru judecători situaţia privind conducerea Judecătoriei Mangalia. Astfel, forul suprem al magistraţilor va analiza propunerea de prelungire a delegării în funcţia de preşedinte al instanţei a judecătorului Anton Cristian David.
Judecătorul asigură conducerea instanţei, în prezent, în urma Hotărârii Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1279/2019, fiind delegat pe funcţie până la ocuparea acesteia prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de şase luni.
 
Ultima delegare pe funcţie a intrat în vigoare la data de 15 iulie 2019, astfel că, în şedinţa Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii de mâine, va avea loc analizarea prelungirii acestei delegări. 
 
Magistratul Anton Cristian David a fost numit în funcţia de judecător în anul 2005, prin decretul numărul 1.243 din data de 5 decembrie, semnat de fostul preşedinte Traian Băsescu. Iniţial, Anton Cristian David a fost numit judecător în cadrul Judecătoriei Medgidia.
 
Citeşte şi:
 
CSM a decis în unanimitate! Vizată, Judecătoria Mangalia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii