Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnat definitiv pentru dare de mită

ro

03 Feb, 2018 00:00 2053 Marime text
Verdict final în cazul unui bărbat acuzat de dare de mită! Cel în cauză este suspectat că ar fi încercat să ofere suma de 500 de lei unor poliţişti de la Transporturi pentru ca aceştia să nu îi întocmească dosar penal.
 
Bărbatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru dare de mită şi producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor.
 
În primă instanţă, inculpatul a fost condamnat la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere. În plus, el trebuie să plătească o amendă în valoare de 2.400 de lei. Totodată, bărbatului i-a fost interzis dreptul de a pescui pe o perioadă de un an de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare. Instanţa a dedus confiscarea specială asupra sumelor date de inculpat lucrătorului de poliţie, 50 de euro şi 220 de lei.
 
Ieri, judecătorii Curţii de Apel Constanţa au menţinut decizia mai sus precizată, însă i-au impus inculpatului să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate.
 
Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii