Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnare pentru trafic de influenţă la Constanța!

ro

08 Feb, 2023 16:07 1390 Marime text


Tribunalul Constanța a decis azi condamnarea unui bărbat la 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infractiunii de trafic de influenţă.
 
Instanța a dispus revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere a pedepsei de 1 an şi 4 luni închisoare, dispusă printr-o altă sentinţa penală și a  dispus executarea pedepsei ce se cumulează cu pedeapsa stabilită prin prezenta hotărâre, inculpatul urmând să execute în final pedeapsa de 2 ani şi 4 luni închisoare cu executare!
 
Tribunalul a dispus confiscarea de la inculpat a sumei de 1250 euro, sumă ce se va face venit la bugetul de stat.
 
Decizia nu este una definitivă!
 
Inculpatul este suspectat că ar fi încasat suma de bani mai sus precizată lăsând să se înțeleagă că ar putea obține susținerea mai rapidă a examenelor pentru obținerea permiselor.
 
Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și  
 
Dosar DNA
Unul dintre cei mai cunoscuți medici chirurgi din România, achitat pentru luare de mită! Procurorii contestă. Primul termen în apel, în februarie

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii