Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

București Trei bărbați, reținuți pentru trafic de droguri de mare risc

ro

20 Oct, 2020 17:00 1104 Marime text
  • DIICOT: Trei inculpați au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.  

La data de 19.10.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 3 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.  

În cauză s-a reținut faptul că cei trei inculpați au efectuat tranzacții de droguri de mare risc, ce urmau a fi comercializate către consumatori de pe raza municipiului București.

La data de 18.10.2020, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpaților, după ce unul dintre aceștia a comercializat către ceilalți doi cantitatea de 2.479 de comprimate MDMA.

La data de 19.10.2020, Tribunalul București au dispus arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic și Criminalistic din cadrul DIICOT și Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii