Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:30 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzat de acte sexuale cu elevele Judecătorii au concluzionat că profesorul din Topolog a stat suficient în arest

ro

17 May, 2021 00:00 3302 Marime text
  • În urma cercetărilor, au fost identificate un număr de trei victime, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, pe care inculpatul le-ar fi determinat prin influența pe care o avea asupra lor ca, în perioada aprilie – iulie 2020, să întrețină mai raporturi sexuale normale și orale.
  • Profesorul de sport a fost arestat preventiv în septembrie 2020, prin decizia 256/2020

Judecătorii din Tulcea au decis că profesorul de sport, din Topolog, acuzat de acte sexuale cu elevele, a stat suficient în arest preventiv și că, în cazul său, poate fi luată o măsură preventivă mai blândă.
 
Drept urmare, magistrații au dispus înlocuirea măsurii arestării preventive luată faţă de inculpat cu cea a arestului la domiciliu.
 
Decizia a fost una definitivă.
 
Recent, judecătorii tulceni au constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestului la domiciliu luată faţă de inculpat,.
 
Conform procurorilor Parchetului Judecătoriei Babadag, profesorul de sport este acuzat de acte sexuale cu minore (trei infracțiuni de act sexual cu un minor în formă continuată).
 
În fapt, organele de cercetare penală ale Postului de Poliție Topolog din cadrul IPJ Tulcea au fost sesizate de mama minorei, cu privire la faptul că profesorul de educație fizică și sport al fiicei sale ar fi întreținut în mod repetat cu aceasta, precum și cu alte eleve ale școlii gimnaziale din localitate, mai multe raporturi sexuale.
 
În urma cercetărilor, au fost identificate un număr de trei victime, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, pe care inculpatul le-ar fi determinat prin influența pe care o avea asupra lor ca, în perioada aprilie – iulie 2020, să întrețină mai raporturi sexuale normale și orale.
 
Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale și dispunerea de măsuri preventive sunt instituții reglementate de Codul de Procedură Penală, care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Tânăr violat în parcul de la CET! Judecătorii cred că autorul poate fi eliberat condiționat

Caz șocant aproape de Mangalia! Patru băieți ar fi fost violați de un consătean. Prima condamnare

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii