Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

13 ani cu executare în primă instanță Profesorul de sport, din Tulcea, acuzat de acte sexuale cu elevele, așteptat azi la Curtea de Apel Constanța

ro

09 Jun, 2022 00:00 2064 Marime text
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanța 
  • În primă instanță, profesorul de sport, acuzat de acte sexuale cu elevele, la 13 ani și patru luni de închisoare cu executare.
  • Conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
Profesorul de sport, din Tulcea, acuzat de acte sexuale cu elevele, condamnat în primă instanță la 13 ani și patru luni de închisoare cu executare, este așteptat la Curtea de Apel Constanța.
 
Azi, 09 iunie 2022, este programat primul termen în apelul dosarului soluționat în primă instanță de magistrații din Tulcea.
 
Oricare va fi decizia Curții de Apel Constanța, aceasta va fi definitivă.
 
Conform procurorilor, profesorul de sport este acuzat de acte sexuale cu minore (trei infracțiuni de act sexual cu un minor în formă continuată).
 
În fapt, organele de cercetare penală ale Postului de Poliție Topolog din cadrul IPJ Tulcea au fost sesizate de mama minorei, cu privire la faptul că profesorul de educație fizică și sport al fiicei sale ar fi întreținut în mod repetat cu aceasta, precum și cu alte eleve ale școlii gimnaziale din localitate, mai multe raporturi sexuale.
 
În urma cercetărilor, au fost identificate un număr de trei victime, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, pe care inculpatul le-ar fi determinat prin influența pe care o avea asupra lor ca, în perioada aprilie – iulie 2020, să întrețină mai raporturi sexuale normale și orale.
 
 
Conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Procurorii acuză!
Un profesor din Constanța și-ar fi atins elevii în zonele intime. Ce solicită acum fostul cadru didactic

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii