Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un milion de jucatori XBOX live primesc interdictie de la microsoft

ro

13 Nov, 2009 07:00 2304 Marime text

call-of-duty-4.jpgPentru cei care gasesc o copie a unui nou joc precum Call of Duty: Modern Warfare 2 pe un site pirat, tentatia de a-l descarca este foarte mare.

Insa aceasta tentatie ii va costa pe aproape 1 milion de utilizatori Microsoft Xbox Live posibilitatea de a utiliza acel serviciu. Potrivit unui raport din InformationWeek, Microsoft a pus interdictie de a utiliza serviciul sau pentru nu mai putin de 1 milion de jucatori Xbox Live pentru ca si-au modificat consolele pentru a rula versiuni piratate ale jocurilor.
Saptamana aceasta Activision a lansat noul Call of Duty, insa versiuni piratate ale jocului au aparut pe diferite site-uri de file sharing inainte de lansare, ceea ce a determinat compania sa ceara Microsoft sa impuna interdictii.

"Consolele Xbox 360 sunt echipate cu tehnologii de management al drepturilor digitale pentru detectarea software-lor piratate", a scris InformationWeek, "insa unii jucatori si-au modificat consolele astfel incat acestea sa evite protectia DRM".
Chiar daca cineva este blocat, consola sa va putea rula jocuri online. Inca nu este clar daca blocarea este permanenta sau nu.
Microsoft a declarat ca "angajamentul de a combate pirateria si de a asigura un serviciu mai sigur pentru peste 20 milioane de membri ai comunitatii Xbox Live ramane o prioritate de top. Toti consumatorii ar trebui sa stie ca pirateria este ilegala si prin modificarea consolelor Xbox 360 incalca termenii de utilizare, isi vor pierde garantia si vor atrage blocarea accesului la serviciul Xbox Live."

Sursa: stiri.kappa.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionut 21 Dec, 2009 21:25 sunt de acord cu firma microsoft.....bravo faceti o treaba namaipomenita