Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Torent Computers aduce echipamentele Torser in Romania

ro

20 Nov, 2009 05:47 3188 Marime text

e-tc.jpgTorent Computers anunta semnarea Contractului de distributie exclusiva pentru Romania a dispozitivelor de protectie Torser, impotriva efectelor negative ale radiatiilor electromagnetice. Dispozitivul de protectie Torser, construit pe baza teoriei campurilor de torsiune, nu are analogii în practica mondiala, fiind un produs unicat, o inventie a secolului XXI, ce beneficiaza de 8 patente internationale in Ucraina si SUA, fiind considerat cel mai performant echipament bioenergetic de cei circa 1.400.000 de utilizatori.

Torser este un dispozitiv eficient si sigur pentru profilaxia îmbolnavirilor profesionale în rândul utilizatorilor de computere personale, mijloace de comunicatii prin radio si telefoane mobile, aparate cu laser si de copiat, videoterminale si televizoare, cuptoare cu microunde, aparate de masura si control, aparate cu ultrasunete si radiatii, transport electric, aparate de radiolocatie, etc. Torser are aplicabilitate reglementata atat de legislatia cadru a UE precum si de legislatia romana de protectia si securitatea muncii (Hotararile 1028, 1048, 1136 din 2006).

Dispozitivele de protectie Torser au functionarea garantata 7 ani de zile, sunt deja disponibile in magazinul online e-tc.ro si vor fi disponibile curand in tara, in toata reteaua de distributie Torent Computers prin Parteneri, beneficiind de reduceri promotionale pana la 31 decembrie 2009.

Pentru mai multe detalii accesati: http://www.e-tc.ro/...

Sursa: xtrempc.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii