Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucator de Counter-Strike vaneaza si ucide Dintr-o bataie virtuala s-a ajuns la una reala

ro

31 May, 2010 02:08 2382 Marime text

knife_fight.jpgStirile de genul acesta sunt menite sa iasa in evidenta. Pana la urma cine nu a simtit putina teama cand alti jucatori au luat jocul prea in serios si au amenintat sa iti apara la usa? Acest lucru s-a intamplat in realitate in Franta: o bataie in jocul Counter-Strike a dus la o tragedie in viata reala.

Julien Barreaux de 20 de ani, un jucator de Counter-Strike a intrat intr-o lupta la cutite cu un alt jucator numit "Mikhael", lupta s-a terminat brusc lasand personajul lui "Barreaux" intins la pamant. Enervat, Barreaux  a petrecut urmatoarele 6 luni cautandu-l pe inamicul sau. In cele din urma a decoperit ca acesta locuia la doar cativa kilometri departare, in Cambrai, un oras in nordul parisului.

Ca o imagine in oglinda a luptei virtuale, Barreaux s-a inarmat cu un cutit de bucatarie si a pornit spre casa "inamicului". In momentul in care usa s-a deschis, Barreaux a scos cutitul si i l-a infipt in piept. Victima a supravietuit, cutitul trecand la mai putin de cativa centimetri de inima.

Politia locala a ajuns o ora mai tarziu si l-a arestat pe jucatorul nervos. Oficialitatile spun ca Barreaux a recunoscut ca motivul atacului a fost legat de lupta din joc spunand ca "a vrut sa-si vada rivalul mort fiindca i-a omorat personajul din joc". Barreaux este acum dupa gratii unde va executa o sentinta de 2 ani pe langa care va fi si consiliat psihiatric pentru problemele sale de furie excesiva.

Judecatoarea , Alexiane Potel, cea care a dat sentinta a declarat oripilata: "Esti o amenintare pentru societate. Imi este sincer frica sa ma gandesc la ce reactie ai putea avea daca cineva s-ar uita urat la tine pe strada."

Nu exista dovezi ca ar fi existat un dialog deplasat in timpul partidei.

Sursa: tomshardware.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Acydutz 31 May, 2010 11:41 Lumea asta e plina de disperati cu probleme grave la cap. Omuletul ala nu ar trebui sa se mai aproprie de un calculator in viata lui...