Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duke Nukem Forever traieste!

ro

08 Jan, 2010 07:29 2214 Marime text
duke_forever.jpgDesi Duke Nukem Forever poate ocupa fara probleme primul loc intr-un top al dezamagirilor din 2009 (sau mai bine zis din ultimii 12 ani), se pare totusi ca soarta musculosului blond nu este atat de sumbra precum se credea initial.

Este adevarat, echipa 3D Realms care lucra la proiect a fost concediata, insa Scott Miller, unul dintre cei doi conducatori ai companiei texane, a afirmat sus si tare ca Duke Nukem Forever nu este in niciun caz anulat. Sigur, semne suplimentare de intrebare au fost ridicate si de procesul pornit de publisherul jocului - Take Two Interactive - impotriva celor de la 3D Realms, dar si de imaginea aparuta recent pe contul de facebook al lui Duke Nukem (intretinut chiar de catre 3D Realms, se pare). Conform noului screenshot, Duke Nukem urmeaza sa se intoarca intr-un nou titlu numit D-Day.

Ultima piesa care s-a adaugat acestui puzzle este declaratia lui John St. John, actorul care a dat voce eroului blond in toate titlurile in care acesta a aparut, pornind de la Duke Nukem 3D si pana in prezent. Conform spuselor lui John St. John, desi nu are permisia de a da detalii despre Duke Nukem Forever, fanii ar trebui sa nu fie dezamagiti, existand un motiv foarte solid pentru care nu poate face asta - in niciun caz anularea jocului.

Pana cand telenovela lui Nukem se va apropia de un eventual final, un grup de fani vor realiza un film real cu popularul personaj in rolul principalul, trailerul acestui film putand fi vizionat in continuare:
Sursa: xtrempc.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii