Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai urmarita televiziune din Cipru va folosi o aplicatie video online din Romania

ro

17 Dec, 2009 04:20 2374 Marime text

zitec.jpgZitec, unul dintre cei mai importanti furnizori romani la nivel mondial, specializati pe dezvoltarea de aplicatii on-line pentru afaceri anunta implementarea platformei Videopublishing.com pentru canalul online al celei mai vizionate televiziuni din Cipru, SigmaTV.
Aplicatia VideoPublishing.com a fost lansata in acest an de firma romaneasca, printr-un partaneriat cu Ledra Capital, companie cu sediul la New York si a implicat o investitie de 250.000 de dolari din partea Zitec.

Televiziunea generalista SigmaTV este parte a celui mai mare grup cipriot de media, Dias Publishing Group. Din trust mai fac parte 2 televiziuni de sport, 5 posturi radio, 2 cotidiene, 4 saptamanale, 9 reviste lunare si 2 portaluri de stiri.
Canalul Sigmatv.com are un grad de vizionare de peste 1 milion de ore pe luna, media clipurilor video fiind de 19 minute. Mai bine de 2/3 din audienta canalului online provine din afara tarii.

SigmaTV a optat pentru tehnologia VideoPublishing.com pentru a evita blocarile frecvente din trecut in vizionarea materialelor video, dar si pentru a putea oferi live pe Internet evenimente majore, indiferent de numarul accesarilor. Televiziunea va castiga calitate si scalabilitate pentru transmisiunile video pe Internet, dar si timp in prelucrarea clipurilor video, evitand astfel o investitie ineficienta in resurse hardware ultra-performante sau costuri insemnate de difuzare. In plus, SigmaTV va putea monetiza in viitor continutul online, prin introducerea de reclame in cadrul materialele video, prin oferirea de anumite programe cu plata sau prin pachete speciale de sponsorizare ale programele difuzate pe Internet.

Lapusan apreciaza ca, la nivel mondial exista in jur de 25 de solutii similare, fata de care se pozitioneaza foarte bine din punct de vedere functionalitati/cost, iar ca pe plan local nu exista un produs concurent direct.
Videopublishing.com este utilizata in numeroase situri internationale: PetManufacturers.com, Election.tv, Idtag.com si este in curs de implementare in cadrul unor proiecte online din SUA, Marea Britanie, dar si Romania.

Sursa: Xtrempc.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii