Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei elevi de la „Regina Maria“, pe podiumul Concursului Naţional „Jocurile Olimpice în imaginaţia copiilor“ (galerie foto)

ro

03 Nov, 2014 00:00 3444 Marime text
Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), prin Academia Olimpică Româna (AOR), a organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, Gala Laureaţilor celei de-a XXII-a ediţii a Concursului Naţional de Arte Plastice „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor“. Evenimentul a avut loc la Muzeul Sportului din capitală.
 
La ediţia din acest an, la faza finală, au fost înregistrate peste 600 de lucrări, promovate de la etapa judeţeană. Dintre acestea, peste 120 au fost reţinute în expoziţia găzduită de Muzeul Sportului, iar vernisajul a avut loc în ziua decernării premiilor. Laureaţii au primit diplome şi materiale specifice artelor plastice. Juriul a fost alcătuit din prof. Adrian Brăescu, inspector general în cadrul Ministerului Educației Naţionale (preşedinte) și profesorii Oana Isar, Ioana Streinu, Silvia Teodor Drăghicescu şi Teodor Drăghicescu. Ca la fiecare ediţie, elevii Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria“ din Constanța au obținut premii importante. La categoria 11-14 ani, premiul II a revenit elevei Maria Gegea (profesor îndrumător Loretta Băluță), iar mențiune a câştigat Andrei Bratu (profesor îndrumător Mihaela Luțai). La categoria 15-18 ani, eleva Andrada Maria Tudorache (profesor îndrumător Loretta Băluță) a obţinut o mențiune.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii