Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revista Zări Alb Astre ZăriAlbAstre2013. „Clubul de lectură al C.N.M.B.“ de Ioana Andreea Oprea, clasa a XI-a A

ro

24 May, 2023 09:48 956 Marime text
Sursa foto: Revista Zări Alb Astre

Redăm în cele ce urmează articolul scris de Ioana Andreea Oprea, clasa a XI-a A, publicat în numărul 2 din anul II al Revistei Zări Alb Astre pe care o puteți citi integral în Biblioteca Virtuală a revistei. 

„De pe afişele colorate expuse prin liceu, de la colegi sau prieteni, probabil aţi aflat deja: colegiul şi-a deschis un club de lectură. S-a întâmplat într-o după-amiază de duminică (29 septembrie), chiar înainte de glaciaţiune: ne-am văzut, ne-am vorbit, am zis ce ne place în materie de literatură, am aplaudat monologul Iuliei Panait (XI B) – Ifigenia în Taurida de Euripide – am pus la cale…

Indiferent dacă sunteţi boboci sau vă luptaţi cu pregătirea pentru BAC, dacă sunteţi împătimiţi ai lecturii sau cochetaţi cu ideea de a încerca un nou hobby, noi vă aşteptăm de acum încolo, lunar, cu cărţi, biscuiţi, ceai şi materiale interesante, pentru a discuta pe teme variate, toate centrate în jurul unui autor sau al unui volum de valoare.

Într-o atmosferă de prietenie intelectuală, citim, schimbăm păreri, polemizăm, ne delectăm cu momente artistice, totul pe fundalul sonor al muzicii clasice, jazz-ului sau blues-ului. Vă promitem invitaţi speciali, scurt-metraje, fragmente din ecranizări, date biografice, note gritice şi alte auxiliare. Suntem deschişi la idei: orice propunere este binevenită. 

Deocamdată, spor la citit! Căci «…nu este alta şi mai frumoasă şi mai de folos în toată viiaţa omului zăbavă decât cetitul cărţilor», zis-a cronicarul.“, de Ioana Andreea Oprea, clasa a XI-a A 

Sursă foto: Revista Zări Alb Astre

Articol preluat de pe site-ul Revistei Zări Alb Astre
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii