Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 25 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revista Zări Alb Astre ZăriAlbAstre2012- „Love, Babylove sau 2 fete de 12 ani“ de Denisa Loredana Boboc, clasa a XI-a D

ro

30 Jul, 2023 09:16 932 Marime text
Redăm în cele ce urmează articolul scris de Denisa Loredana Boboc, clasa a XI-a D, publicat în numărul 2 din anul I al Revistei Zări Alb Astre pe care o puteți citi integral în Biblioteca Virtuală a revistei. 


M.: Te rog, iubita, nu mai plânge! Totul o să fie bine, o să vezi… Nu te-a meritat şi o să-şi dea seama mult prea târziu!


I.: Nu pot să cred că ne-am despărţit! Şi îl iubeam atât de mult, încât eram dispusă să fac orice pentru el… Dar ajunge. Mi-am promis că de acum o să încerc să-mi trăiesc viaţa, pentru că am suferit prea mult. 


A doua zi, pe Facebook, I. îşi actualizează starea: «Uneori chiar nu înţeleg de ce soarta uneşte două suflete care este imposibil să rămână împreună… Am şi eu dreptul la puţină iubire. Am nevoie de un bărbat puternic care să fie lângă mine…». Ca să ce? Să-ţi pieptene păpuşile?


 Fetele din ziua de azi şi-au dat upgrade. În loc să înveţe cum să-şi facă unghiile sau să joace jocuri prosteşti în faţa blocului, mai nou, cea mai şmecheră tendinţă este să te joci de-a dragostea, cu iubitul tău, atent selecţionat dintre tipii «hot» din clasa a 6-a . Acesta neapărat trebuie să deţină un valoros Iphone 5 de pe care să-ţi trimită mesaje de «corason», altfel nu eşti în pas cu moda. 


Tot la categoria factorii îndrăgostelii, intră «look-ul» prinţeselor de 12 ani. Care, în loc să înveţe să scrie, îşi caută marea iubire, şi cum altfel dacă nu printr-un outfit atrăgător. Şi la cine să apeleze dacă nu la portofelul gros al lui tati. Când merge la shopping, ţinându-l de mână, fetiţa noastră îşi cumpără ba o fustiţă scurtă, ba o rochiţă cu vedere la Paris, ba un toculeţ, pe care jură că le va purta doar la o ocazie specială. 


Trei ore mai târziu, pe Facebook: X-uleasca Shmecheritza a fost la X-Café împreună cu iubitul, bineînţeles X-ulescu Barosanu. Lângă aceste cuvinte, şade triumfătoare o poză cu o actriţă p…«reşcolară», împreună cu un mic cocalar în devenire, iar în spatele fetei (şi-au ales strategic poziţiile) se văd clar trei bărbaţi burtoşi cu neveste şi copii acasă, care salivează de zor la mica prinţesă minoră, căreia nu îi dai mai puţin de 25. Bineînţeles, după o vreme, oricât de mulţi bani ar avea prinţul de clasa a 6-a, fata vrea să avanseze mai rapid. Deja începem să ne orientăm către armăsarii virili de prin licee şi doar outfit-ul provocator nu mai e suficient. Aşadar, ne uităm puţin în stânga şi în dreapta, şi puff!!!… ne tencuim faţa cu o găleată de fond de ten, 2 litri de rimel şi un ruj roz de-ţi crapă ochii et voilà! Acum se încadrează perfect în rândul fetelor «bune»


Trecând rapid printre adolescenţii prea copilăroşi pentru fata lui tati, deja iniţiată în tainele piţiponcelii, aceasta caută să se cuibărească în braţele protectoare ale unui bărbat care să ştie să o înţeleagă şi a cărui burtă moale şi pufoasă îi oferă căldura paternă. 


Pentru că, din desene, prinţesele au învăţat că fizicul nu contează prea mult atâta timp cât acest fizic stă într-un castel de miliardar. (To be continued…) “, de Denisa Loredana Boboc, clasa a XI-a D 


Sursă foto: Revista Zări Alb Astre


Descarcă gratuit revista Zări Alb Astre, nr. 2, anul I, din Biblioteca Virtuală 


Citește și:


„Zări Alb Astre“, revista inaugurată în urmă cu 75 de ani ca un manifest al tinerei elite mirciste „după lunga furtună a omenirii“ 


Biblioteca Virtuală „Zări Alb Astre“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii