Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:43 03 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial, de la Inspectoratul Școlar Județean La Constanța, nu au fost incidente la examenul de Matematică

ro

17 Jun, 2020 15:12 915 Marime text
  • Primele rezultate vor fi afișate pe 22 iunie
Inspectoratul Școlar Județean Constanța a precizat că la proba scrisă de Matematică, ce s-a desfășurat în această dimineață, s-au prezentat 5.817 candidați și nu au existat incidente. Au fost 155 de copii ce nu s-au prezentat la examen.

Redăm, în continuare, comunicatul remis de ISJ Constanța:

Peste 5800 de absolvenți constănțeni ai clasei a VIII-a au participat la ultima probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale (sesiunea 2-27 iunie 2020)
Astăzi, 17 iunie, s-a desfășurat ultima probă scrisă a Evaluării Naționale pentruabsolvenții clasei a VIII-a din județul Constanța.
La proba scrisă de Matematică au fost prezenți 5817 de candidați, iar 155 nu s-au prezentat la examen. Nu s-au înregistrat incidente.
Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Matematicăvor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.
Primele rezultate vor fi afișate luni, 22 iunie, până la ora 14:00. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 22 iunie (în intervalul orar 16:00 - 19:00) și 23 iunie (în intervalul orar 8:00 - 12:00). În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.
Rezultatele finale vor fi anunțate sâmbătă, 27 iunie.
La finalul acestor probene declarăm mulțumiți de modul în care examenul de evaluare națională s-a derulat la nivelul județului nostru. Procesul de organizares-a dovedit a fi un efort care a oferit imaginea unei adevărate echipe: elevi - cadre didactice – părinți. Îifelicit pe această cale pe toți colegii și îmi exprim încrederea că elevii vor obține rezultatele pe care le așteaptă pentru a se situa pe linia parcursului educațional proiectat a declaratprof. Sorin Mihai, inspectorul școlar general.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii