Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Educației a semnat 1.826 de contracte din cadrul apelului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitare și a unităților conexe”

ro

30 Aug, 2023 14:58 984 Marime text
Sursă foto: Facebook/Ministerul Educației
  • Veste bună din educație! Până ieri, 29 august 2023, Ministerul Educației a semnat 1.826 de contracte din cadrul apelului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitare și a unităților conexe”, cu beneficiarii investițiilor.
 
Veste bună din educație! Până ieri, 29 august 2023, Ministerul Educației a semnat 1.826 de contracte din cadrul apelului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitare și a unităților conexe”, cu beneficiarii investițiilor, transmite un comunicat din partea Ministerului Educației.
 
Ministerul Educației va finanța prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) un număr total de 2.538 de proiecte. Valoarea totală eligibilă fără TVA este de peste 1 miliard de euro.
 
Această investiție subliniază angajamentul ministerului de a oferi elevilor cele mai bune medii de învățare posibile.
 

„Suntem entuziasmați de impactul pozitiv pe care aceste proiecte îl vor avea asupra sistemului de învățământ preuniversitar din România!”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Studenții și cadrele didactice de la Universitatea Ovidius din Constanța vor expune lucrări în cadrul unei expoziții de artă din Lisabona
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii