Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA-n amiaza mare Invitatul este Florin Albu, video jurnalist de turism

ro

08 Jul, 2021 16:27 2976 Marime text
  • Ziua-n amiaza mare este cea mai nouă emisiune din portofoliul ZIUA de Constanța
  • Realizatorul emisiunii este jurnalista Feri Predescu
 
Realizatorul emisiunii este jurnalista Feri Predescu. Invitatul ei din această săptămână este Florin Albu, video jurnalist de turism, iar emisiunea se va transmite vineri, 9 iulie, de la ora 13.00.

ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.


 
Jurnalist specializat în turism, fost realizator la Travel Mix Chanel, Florin Albu este un împătimit al destinațiilor neexploatate încă de românii care sunt în căutarea destinațiilor de vacanță. De peste 10 ani, Florin Albu descoperă destinații turistice pe care le promovează în România, în toate formele posibile. De la articole în reviste de specialitate, până la materiale radio, video, foto. Proiectele sale sunt finalizate în pachete de servicii turistice oferite vilegiaturiștilor. Are multe asemenea proiecte, și în România, și în străinătate. Florin și echipa lui, „gașca mea de la Doctor Travel”, cum îi place să o numească, reușesc, de fapt, să aducă turiștii în locurile pe care ei le explorează în prealabil. În echipa sa sunt opt oameni, dar, de fiecare dată, la fiecare „expediție”, numărul persoanelor este cel puțin dublu, tocmai în ideea de a extinde prezentarea destinațiilor în toată țara. Ultimul lor proiect este insula Ammouliani din Grecia. Este singura insulă locuită din peninsula Halkidiki, un paradis verde care, până în urmă cu 100 de ani, era un sat locuit doar de câțiva călugări de pe muntele Athos, aflat la o aruncătură de băț de insulă. Feri Predescu stă de vorbă cu Florin Albu și cu doi dintre coechipierii săi: Claudiu Vatau - „Omul cu drona” și scriitorul Mihai Gălățanu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii