Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA-n amiaza mare. Directorul Complexului Muzeal, Adrian Bîlbă Acvariul din Constanța va avea și pinguini

ro

21 Jan, 2022 13:24 2330 Marime text

 
  • Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, din subordinea Consiliului Județean Constanța, este  prezentat la „ZIUA-n amiaza mare” de către Adrian Bîlbă, directorul instituției. 


Vedetele sunt, de departe, delfinii Ni-Ni și Chen-Chen care se dau în spectacol cu o plăcere evidentă, lăsându-se aplaudate (sunt femele) ca niște adevărate staruri. Inclusiv în timpul iernii.


 
Tocmai de aceea, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța este confundat cu Delfinariul. Veți afla, în emisiune, ce planuri are Consiliul Județean Constanța pentru creșterea atracției Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, cum și când vor putea avea cei doi delfini mai mulți tovarăși, ce proiect unicat in Europa privește Planetariul, cum se va transforma Microrezervația și cum poate fi posibilă construirea, chiar în curtea spațiului generos de pe bulevardul Mamaia, a unui nou acvariu, ultramodern și mult mai mare decât cel de pe promenada Cazinoului.



 

Sunt într-un bazin dezinfectat. Nu e așa de simplu să  formezi niște scafandri care să curețe bazinul.
 

Delfinii pot face Covid. Am suspendat orice interacțiune cu delfinii din 2019. Din 2020 am dat acest ordin să nu mai avem interacțiuni.



Acvariul va arăta diferit de cel actual. Acvariul va conține și pinguini, spune Adrian Bîlbă.



 


ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală, și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.


















 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii