Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Vor vota consilierii PSD împotriva majorării prețului gigacaloriei pentru constănțenii abonați la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice?

ro

27 Sep, 2021 13:46 2388 Marime text
  • Potrivit proiectului inițiat de primarul Vergil Chițac, prețului gigacaloriei va fi majorat până la 1.034,78 lei. inclusiv TVA, din cauza creșterii costurilor pentru principalele utilități, în urma liberalizării prețurilor la energia electrică și gaze naturale
  • De ce este important ca stabilirea prețului local al energiei termice precum și prețul local pentru consumatorul casnic trebuie să se aprobe pe toata perioada sezonului rece, discutăm tot la ZIUA LIVE
  • Și tot la ZIUA LIVE, discutăm despre proiectul de hotărâre depus de social -democrații constănțeni privind acordarea unui pachet cu produse de calitate pentru nou-născuţii din Constanța, denumit “Bebe Trusou ”

50.000 de familii abonate la Termoficare Constanța SRL vor avea parte de o iarnă extrem de dificilă.

Consiliul local al municipiului Constanţa va aproba în această săptămână majorarea prețului local al energiei termice.

Potrivit proiectului inițiat de primarul Vergil Chițac, prețului gigacaloriei va fi majorat până la 1.034,78 lei. inclusiv TVA, din cauza creșterii costurilor pentru principalele utilități, în urma liberalizării prețurilor la energia electrică și gaze naturale.

Majorare sau plafonare -  aceasta este întrebarea la care va răspunde, marți, 28 septembrie, de la ora 14.00  la ZIUA LIVE, consilierul local municipal PSD, Costin Răsăuțeanu.

De ce este important ca stabilirea prețului local al energiei termice precum și prețul local pentru consumatorul casnic trebuie să se aprobe pe toata perioada sezonului rece, discutăm tot la ZIUA LIVE.

Vor vota consilierii PSD împotriva majorării prețului gigacaloriei si se vor opune oricărei propuneri de majorare nejustificate temeinic. dar și cu ce soluții de sprijin real vor veni social-democrații în ședința de CLM din 20 septembrie, aflăm de la invitatul nostru.

Și tot la ZIUA LIVE, discutăm despre proiectul de hotărâre depus de social -democrații constănțeni privind acordarea unui pachet cu produse de calitate pentru nou-născuţii din Constanța, denumit “Bebe Trusou ”.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii