Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Vom avea din nou restricții în această toamnă? Scenariul prefectului județului Constanța!

ro

15 Sep, 2021 14:16 2552 Marime text
  • Prefectura Constanța ar putea solicita modificarea unor prevederi din Regulamentul parcărilor din Constanța și Mamaia
  • Prefectul judeţului Constanța, Silviu Coşa, vorbește, joi, 16 septembrie, de la ora 14.00  la ZIUA LIVE despre situația actuală generată de pandemia de Coronavirus
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta

Prefectul judeţului Constanța, Silviu Coşa, vorbește, joi, 16 septembrie, de la ora 14.00 la ZIUA LIVE despre situația actuală generată de pandemia de Coronavirus, despre măsurile/restricțiile care ar putea fi luate/aplicate în următoarea perioadă.

Cât de pregătit este județul Constanța pentru a traversa fără prea multe pierderi valul 4 al pandemiei, aflăm de la reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Totodată, reprezentantul Guvernului în teritoriu va trece în revistă și măsurile impuse în anumite localități unde rata de infectare a depășit cifrele 2 și 3 la mia de locuitori.

Regulamentul parcărilor din municipiul Constanța și stațiunea Mamaia ar putea fi modificat. Este hotărârea de consiliu adoptată de CLM în luna aprilie nelegală și are nevoie de modificări?

Aflăm detalii de la prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, la ZIUA LIVE.


 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii