Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:09 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Viziunea și strategia pentru renașterea comunei Agigea. Interviu cu candidatul APA la Primăria Agigea, Gabriel Ciobanu

ro

01 Apr, 2024 10:47 1161 Marime text


Gabriel Ciobanu, candidatul USR din cadrul Alianței pentru Agigea la Primăria Comunei Agigea, vine marți, 2 aprilie 2024, ora 11.00 la ZIUA LIVE.

APA este, practic, o extensie a Alianței Dreapta Unită, alături de care s-au îmbarcat și membrii PNL din comună.
 
În județul Constanța, se lucrează intens pentru pregătirea candidaților la primăriile comunelor și orașelor aferente, iar, la Agigea, Gabriel Ciobanu a trudit în ultimii ani pentru locuitorii comunei pentru a veni cu o viziune fresh și diferită față de administrațiile de până acum.
 
În cadrul emisiunii, vom discuta despre alianța creată la Agigea pentru a definitiva rețeta succesului la alegerile locale de anul acesta, dar și cu ce proiecte vine pe masă candidatul Gabriel Ciobanu.
 
Totodată, vom aprofunda subiectul privind dizolvarea consiliului local la Agigea și vom afla detalii inedited din culisele unui mandat „altfel” în comuan din județul Constanța.
 

Alianța Dreapta Unită (ADU) este o alianță electorală de centru-dreapta, formată din Uniunea Salvați România (USR), Partidul Mișcarea Populară (PMP) și Forța Dreptei (FD), înființată pentru a participa la alegerile din România din 2024.
 
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii