Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Viceprimarul Rusu, bilanț după primul an de mandat. Se îndreaptă municipiul Constanța în direcția potrivită?

ro

15 Dec, 2021 13:28 1599 Marime text
  • De la ora  14.00, discutăm cu invitatul nostru despre ce a însemnat primul an din acest mandat pentru administrația locală, dar și despre problemele nerezolvate ale Constanței
  • Abordăm și modificările la proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acces în zona peninsulară a municipiului Constanța dar și detalii despre Regulamentul după care vor funcționa cimitirile aflate în administrarea municipalității
  • Totodată, viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu, va prezenta și un raport de activitate după primul an de mandat

Viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu, vine la ZIUA LIVE, joi 16 decembrie.

De la ora  14.00, discutăm cu invitatul nostru despre ce a însemnat primul an din acest mandat pentru administrația locală, dar și despre problemele nerezolvate ale Constanței.

Abordăm și modificările la proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acces în zona peninsulară a municipiului Constanța dar și detalii despre Regulamentul după care vor funcționa cimitirile aflate în administrarea municipalității.

Totodată, viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu, va prezenta și un raport de activitate după primul an de mandat și vom afla și cum va marca municipalitatea trecerea dintre ani.



ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii