Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Viceprimarul Ionuț Rusu față în față cu locuitorii municipiului Constanța

ro

01 Sep, 2021 14:38 3068 Marime text
  • Joi, 2 septembrie de la ora 14.00, discutăm despre demara implementarea politicilor de educație timpurie prin construcția sau modernizarea de creșe în municipiul Constanța
  • La ZIUA LIVE detaliem Conceptul "Coffee Break", lansat în această vară de municipalitate, despre Regulamentul privind accesul auto în Peninsulă, dar și despre cel mai contestat proiect al administrației locale din ultima perioadă  -
    „Hollywood Walk of Fame", aprobat marți de Consiliul Local Municipal Constanța


Viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu este invitat la ZIUA LIVE.

Joi, 2 septembrie de la ora 14.00, discutăm despre demara implementarea politicilor de educație timpurie prin construcția sau modernizarea de creșe în municipiul Constanța.

Municipalitatea a finalizat documentațiile pentru a finanțări de la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației pentru construcția a două creșe în orașul nostru.

Programul de construcție, extindere sau instalare a altor cinci creșe va demara imediat prin finanțare de la bugetul local. Aflăm detalii de la viceprimarul municipiului Constanța.

Și tot la ZIUA LIVE detaliem Conceptul "Coffee Break", lansat în această vară de municipalitate și care reprezintă baza piramidei politicilor publice de dezvoltare comunitară.

Viceprimarul Rusu va vorbi și despre situația câinilor comunitari, despre stadiul în care se află Biobaza Constanța, dar și despre Regulamentul privind accesul auto în Peninsulă, dar și despre cel mai contestat proiect al administrației locale din ultima perioadă  -
„Hollywood Walk of Fame", aprobat marți de Consiliul Local Municipal Constanța.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii