Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Totul despre cât vor plăti constănțenii pentru gigacalorie la iarnă și cum se va obține ajutorul de încălzire a locuinței

ro

22 Sep, 2021 13:57 3728 Marime text
  • Societatea Termoficare Constanța SRL a preluat serviciul public de transport, distribuție și furnizare a energiei termice, după intrarea în faliment a RADET
  • Joi, 23 septembrie, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE aflăm de la Liviu-Dorel Popa, ce va face societatea cu împrumutul în valoare de 14.380.000 lei din bugetul local al municipiului Constanța, aprobat în ședința Consiliului Local Municipal, când și cu ce fonduri vor fi reabilitate rețelele termice din municipiu și cel mai important, dacă abonații Termoficare SRL trebuie să se aștepte la o creștere a prețului gigacaloriei
  • Care sunt condițiile în care constănțenii vor putea obține ajutorul de încălzire a locuinței, precum și alte facilități oferite de această lege, aflați la ZIUA LIVE

Consiliul de Administrație al Termoficare Constanța SRL a decis că director general al societății este Liviu- Dorel Popa.
Societatea care are ca unic asociat municipiul Constanța.

Societatea Termoficare Constanța SRL a preluat serviciul public de transport, distribuție și furnizare a energiei termice, după intrarea în faliment a RADET.

Joi, 23 septembrie, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE aflăm de la Liviu-Dorel Popa, ce va face societatea cu împrumutul în valoare de 14.380.000 lei din bugetul local al municipiului Constanța, aprobat în ședința Consiliului Local Municipal, când și cu ce fonduri vor fi reabilitate rețelele termice din municipiu și cel mai important, dacă abonații Termoficare SRL trebuie să se aștepte la o creștere a prețului gigacaloriei.

Vă reamintim că în cadrul şedinţei de CLM de îndată, din 17 septembrie, pe ordinea de zi figurau mai multe proiecte privind majorarea preţului la gigacalorie pentru consumatorii casnici, însă acestea au fost retrase de primarul Vergil Chițac, în calitate de inițiator.

Pe data de 16.09.2021 a fost publicată în Monitorul Oficial - Legea privind stabirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, care ar trebui să intre în aplicare de la 01.11.2021, însă deocamdată nu au apărut normele metodologice de aplicare.

Pentru a înțelege care sunt condițiile în care constănțenii vor putea obține ajutorul de încălzire a locuinței, precum și alte facilități oferite de această lege, vă invităm să urmăriți discuția cu invitatul ZIUA LIVE.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii