Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, bilanț administrativ înaintea unui an electoral care se anunță dificil

ro

20 Nov, 2023 13:48 1655 Marime text


La sfârșitul lunii septembrie s-au împlinit trei ani de la alegerile locale, prilej tocmai bun pentru a le solicita primarilor constănțeni să prezinte un bilanț al activității lor până în acest moment.


Marți, 21 noiembrie ora 14.00 la ZIUA LIVE vine George Scupra, primarul orașului Ovidiu.

Edilul are proiecte aflate în implimentare a căror valoare depășesc 56 de milioane de lei. Vrem să aflăm însă care este situația din teren, iar opiniile locuitorilor din Ovidiu sunt extrem de importante în acest sens pentru o confruntare cinstită administrație vs. cetățean.

Care sunt obiectivele sale și în anul următor, ce loc ocupă transparența, atragerea fondurilore europene, componenta socială, curățenia și spațiile verzi în actul administrativ, vom afla la ZIUA LIVE.

Și tot la ZIUA LIVE vrem să aflăm mai multe despre statutul lui George Scupra în cadrul Partidului Național Liberal, dacă va mai candida pentru un nou mandat de primar sau dacă își dorește altceva pentru anul electoral 2024, dar și opinia sa despre migrația primarilor înainte de alegeri care reprezintă un fenomen periculos, dar cu toate aceasta este în continuare încurajată de liderii politici.

George Scupra se află la al treilea mandat de primar al UAT Ovidiu.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii