Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. O comună importantă din județ funcţionează fără Consiliu Local. Cum a scăpat primarul de organizarea unui referendum de demitere?

ro

23 May, 2022 15:30 2445 Marime text
  • A fost deschis un dosar penal în legătură cu semnăturile pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Cristian Cîrjaliu
  • Vorbim despre proiectele pe care le desfăşoară în prezent în localitate, în absența Consiliului Local, dizolvat de instanțele judecătorești în noiembrie 2021
  • Cum îi afectează pe cetățeni lipsa Consiliului Local, aflăm marți la ZIUA LIVE
     
 
Cristian Cîrjaliu, primarul din Agigea vine la ZIUA LIVE, marți, 24 mai.

Vorbim despre proiectele pe care le desfăşoară în prezent în localitate, în absența Consiliului Local dizolvat de instanțele judecătorești în noiembrie 2021.

Cum îi afectează pe cetățeni lipsa Consiliului Local, aflăm marți la ZIUA LIVE de la ora 13.00
 
Recent, Silviu Coșa, prefectul județului Constanța a anunțat recent că a fost deschis un dosar penal în legătură cu semnăturile pentru organizarea unui referendum de demitere a edilului din localitate.

O parte a acelor semnături ar fi false iar persoane care au semnat nu se regăsesc pe listele Autorității Electorale Permanente. Din acest motiv, ideea organizării unui referendum este în acest moment în aer.

La aproape doi ani de la alegerile locale, Cristian Cîrjaliu a devenit un personaj, cunoscut dincolo de granițele comunei sale, care încearcă să rezolve probleme, să țină localitatea pe linia de plutire, să facă față contestatarilor săi dar și dosarelor de pe rolul instanțelor.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii