Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Marile proiecte privind infrastructura și investițiile în domeniile cheie la nivelul județului Constanța

ro

08 Nov, 2021 14:41 2255 Marime text


  • Experții din cadrul ADD au conceput și finalizat mai multe proiecte care vizează dezvoltarea infrastructurii, prin modernizarea mai multor drumuri județene
  • Marți, 9 noiembrie, de la ora 14.00, discutăm la ZIUA LIVE despre proiectele care includ refacerea a peste 100 de kilometri de drumuri cu Ana-Maria Vătămanu, președintele ADD Constanța
  • Proiectele vor fi depuse, în termen legal, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
  • Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța, este partener-cheie al acestui proiect comun româno-american, denumit Constanța 2030
  • ADDJC își propune ca până în 2023 cel puțin 500 de elevi să poată beneficia de avantajele majore ale sistemului de învățământ dual

Ana Maria Vătămanu este președintele Asociației pentru Dezvoltare Durabilă a județului Constanța, entitate care funcționează de aproximativ cinci luni.

Experții din cadrul organizației au conceput și finalizat mai multe proiecte care vizează dezvoltarea infrastructurii, prin modernizarea mai multor drumuri județene.

Marți, 9 noiembrie, de la ora 14.00, discutăm la ZIUA LIVE despre proiectele care includ refacerea a peste 100 de kilometri de drumuri cu Ana-Maria Vătămanu, președintele ADD Constanța.

Proiectele vor fi depuse, în termen legal, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Recent, o delegație americană, formată din oficiali de rang înalt ai Armatei SUA și din reprezentanții unor companii de top, au  participat la un eveniment, organizat de Consiliul Județean Constanța.

Evenimentul a avut drept principal obiectiv identificarea unei strategii privind dezvoltarea socio-economică a județului Constanța.

Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța, este partener-cheie al acestui proiect comun româno-american, denumit Constanța 2030.

Ce pași a întreprins ADD în cadrul acestui proiect, aflăm la ZIUA LIVE.

Un alt obiectiv al Asociației este dezvoltarea învățământului dual la nivelul județului Constanța.

ADDJC își propune ca până în 2023 cel puțin 500 de elevi să poată beneficia de avantajele majore ale acestui sistem de învățământ. Detalii aflăm de la Ana Maria Vătămanu.



ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii