Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Gabriel Ciobanu, candidatul Alianței pentru Agigea la primăria din comună – „Aducem în plus unitate în Agigea!” (VIDEO)

ro

02 Apr, 2024 17:00 753 Marime text
  • „Am fost acuzat de lucruri nefondate, pe care le-am făcut la 20 de ani. M-au acuzat de trafic de droguri, chiar și de prostituție. Eu în acea perioadă lucram la Arabesque, pe 1.300 de lei”.
 
Gabriel Ciobanu, candidatul USR din cadrul Alianței pentru Agigea (APA) la Primăria Comunei Agigea, a povestit, în cadrul emisiunei ZIUA LIVE, despre problemele cu care se confruntă localitatea din județul Constanța.
 
APA este, practic, o extensie a Alianței Dreapta Unită, alături de care s-au îmbarcat și membrii PNL din comună.
 
Lipsa unui consiliu local la Agigea s-a resimțit în sensul în care Gabriel Ciobanu, care primiseră girul colegilor pentru a fi numit viceprimar, ne-a povestit ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns la dizolvarea consiliului local, care nu s-a mai constituit. Pe 15 ianuarie 2021 a avut loc, practic, ultima ședință de CL Agigea.
 
„15 ianuarie a fost ultima ședință de CL. S-a pus accent pe transparență, am transmis live o ședință publică. Toate ședintele pot fi transmise. Primarul mi-a facut plângere penală în acest sens.  Am aprobat ordinea de zi cu singurul proiect existent. Am avut o pauză de cinci minute, pentru a ne consulta pentru acele comisii, pentru a alege ce membri vor face parte din componență. După pauză, au plecat primarul, consilierii PSD și secretarul, plecaseră. Ne-am trezit singuri în ședință. Am intrat în posesia procesului verbal al ședinței. Acolo, secretarul a menționat ca părăsise ședința pentru că urma să i se terminase programul de lucru. De atunci nu ne-am mai convocat”, a spus Ciobanu.
„Primarul a preluat atribuțiile consiliului local. De când am apărut noi, au început să se miște niște lucruri. Parcul Mihai Eminescu a tot fost prezentat de către noi și a fost modernizat. Am pus presiune pe primar. Nu e în punctul pe care mi l-am dorit, dar se vede o schimbare. Primarul a pus pavele pe trotuarul din centru. Cumva ține comuna în această umbră gri”, a mai punctat Gabriel Ciobanu la ZIUA LIVE. 
 
Gabriel Ciobanu, candidatul USR din cadrul Alianței pentru Agigea la Primăria Comunei Agigea a vorbit cu mândrie despre primul parc de Crăciun de la Agigea. 
 
„Am făcut primul parc de Crăciun din istoria comunei Agigea. Cetățenii merită să aibă un loc unde să se poată relaxa. Cetățenii au venit în număr mare și s-au bucurat. Primarul a înțeles că pierde și a făcut și el două astfel de parcuri. An de an de atunci, avem astfel de parcuri de Crăciun”, a mai spus candidatul.
 
Ce aduce în plus Gabriel Ciobanu, candidatul USR din cadrul Alianței pentru Agigea, îm Agigea?
 
„Aducem în plus unitate în Agigea! Oamenilor le este frică să vorbească. Primarul este al tuturor! Nu e bine să te întorci împotriva cetățenilor. Le solicit tuturor să îmi urmărească activitatea și să îmi spună unde greșesc. Voi încuraja critica pentru că este sănătoasă. Vin și critici gratuite pe care nu le pot demonstra. Am fost acuzat de lucruri nefondate, pe care le-am făcut la 20 de ani. M-au acuzat de trafic de droguri, chiar și de prostituție. Eu în acea perioadă lucram la Arabesque, pe 1.300 de lei. Unii au și nemulțumiri la adresa mea pentru că iau locul primarului și nu mai pot beneficia de privilegii. Unii vor să rămână primarul, ies și mă atacă nefondat, gratuit doar ca să beneficieze de privilegii”, a mai spus Gabriel Ciobanu. 
 
Mai multe aspecte discutate cu invitatul puteți vizualiza în interviul de mai jos:
 

 
Citește și

„Prioritatea numărul unu sunt utilitățile“ ZIUA LIVE. Candidatul APA la Primăria Agigea, Gabriel Ciobanu prezintă planurile sale pentru administrația locală (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii