Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:27 22 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Directorul executiv al DSP Constanța, Cristina Schipor, interviu despre Spitalul de Pediatrie

ro

26 May, 2021 00:00 2232 Marime text
  • Cristina Mihaela Schipor, directorul executiv al DSP Constanța este invitatul din săptămâna aceastal la ZIUA LIVE
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe www.ziuaconstanta.ro. dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta
 
Cristina Mihaela Schipor, directorul executiv al DSP Constanța vine joi, 27 mai 2021, de la ora 13.00 în studioul ZIUA pentru a discuta despre ultimele noutăți cu privire la ridicarea Spitalului de Pediatrie la Constanța, cât și despre situația epidemiologică actuală, inclusive posiblitatea vaccinării copiilor de peste 12 ani.
 
Direcția de Sănătate Publică Constanța prin Cristina Mihaela Schipor a obținut Certificatul de Urbanism nr.1444 din data de 6 mai 2021 06/05/2021 pentru reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea pentru Spitalul Pediatrie care va funcționa pe strada Vifor Haiducul nr. 32. Este vorba de fostul sediu al Spitalului Universitar CF Constanța, din cartierul Palas.
 
Totodată, odată ce Autoritate Europeană a Medicamentului va da ok-ul pentru debutul vaccinării la minorii cu vârste cuprinse între 12-16 ani, România va începe imunizarea acestora. Ce presupune, logistic vorbind, urmează să ne lămurească directorul DSP Constanța.
 
Cristina Mihaela Schipor este directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Constanța și este invitată în cadrul unui interviu LIVE, la cotidianul ZIUA de Constanța, pentru a discuta despre subiectele menționate mai sus.
 
Joi, 27 mai 2021, de la ora 13.00, Cristina Schipor vorbește la ZIUA LIVE  despre Spitalul de Pediatrie din Constanța și alte probleme legate de vaccinare.
 
ZIUA live poate fi urmărită pe www.ziuaconstanta.ro. dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii