Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:42 22 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. De ce vor parlamentarii AUR să-l demită prin referendum pe primarul Constanței?

ro

16 Aug, 2021 13:27 1554 Marime text
  • Parlamentarii Alianţei pentru Unirea Românilor, deputatul Dumitru-Viorel Focșa şi senatorul Sorin - Cristian Mateescu, își prezintă  marți, 17 august, de la ora 14.00 la ZIUA LIVE,  activitatea după prima sesiune din acest mandat


Parlamentarii Alianţei pentru Unirea Românilor, deputatul Dumitru-Viorel Focșa şi senatorul Sorin - Cristian Mateescu, își prezintă  marți, 17 august, de la ora 14.00 la ZIUA LIVE,  activitatea după prima sesiune din acest mandat.

Și tot la ZIUA LIVE discutăm despre demersul strângerii de semnături pentru demiterea primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, despre organizațiile AUR de la nivelul județului Constanța dar și despre acțiunile de voluntariat derulate pe timpul vacanței parlamentare.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii