Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:07 02 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

ZIUA LIVE. CSM Municipal primește aproape 2 milioane de euro de la bugetul local. Care sunt obiectivele de performanță trasate de finanțator?

ro

21 Sep, 2022 15:14 1032 Marime text


CSM Constanța este o instituție de drept public cu personalitate juridică, ce funcționează în subordinea Consiliului Local al municipiului Constanța.

În condițiile apariției la Constanța a Clubului Sportiv Municipal Constanța, instituție de drept public, ce funcționează în subordinea Consiliului Local al municipiului Constanța, Clubul Sportiv Farul Constanța, aflat actualmente sub tutela Ministerului Sportului, va trece la gruparea nou-înființată.

CSM Constanța a pornit la drum cu 18 secții și a debutat oficial în noul sezon de handbal masculin, gimnastică sau tenis de masă, urmând ca și celelalte discipline sportive să-și facă debutul în noul sezon.

Clubul beneficiază de o finanțare bogată de la bugetul local. Este vorba despre 9.907.000 lei, aproximativ două milioane de euro. Cea mai mare parte a banilor, 9.357.000 de lei, sunt pentru cheltuieli de funcționare, în timp ce restul de  550.000, sunt destinați proiectelor de dezvoltare.

Detaliem aceste aspecte la ZIUA LIVE cu Andrei Talpeș, directorul  Clubului Sportiv Municipal.
 
Andrei Talpeș a activat și ca manager general al Baschet Club Athletic Neptun Constanța, dar și ca președinte al Asociației Județene de Baschet Constanța. De asemenea, în ultimii ani, Andrei Talpeș a fost coordonator al departamentului de baschet 3X3 al Federației Române de Baschet, iar în această perioadă echipa feminină de baschet 3X3 a României a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.


ZIUA LIVE poate fi urmărită joi, 22 septembrie de la ora 14.00 pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii