Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Comandament Litoral 2022. Cum poate fi ajutată industria turistică de autorități?

ro

04 May, 2022 14:40 1744 Marime text
 
  • Cum va acționa ANPC pentru a da o șansă litoralului românesc în raport cu concurența din străinătate aflăm la ZIUA LIVE, în condițiile în care acțiunile Comandamentului Litoral vor continua pe toată durata sezonului estival?
  • Și tot la ZIUA LIVE aflăm dacă echipele ANPC vor continua controalele atât în benzinării dar și în spitale, la locurile de joacă dar și în cazul unor lucrări edilitare care agasează și provoacă disconfort cetățenilor

Au început primele acțiuni de verificare în cadrul Comandamentului Litoral.

Care sunt concluziile acțiunilor derulate în ultima perioadă dar și premizele unui sezon estival avatajos pentru toate părțile implictate, aflăm joi, 5 mai 2022 de la 13.30 de la Horia Constantinescu președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Cum va acționa ANPC pentru a da o șansă litoralului românesc în raport cu concurența din străinătate aflăm la ZIUA LIVE, în condițiile în care acțiunile Comandamentului Litoral vor continua pe toată durata sezonului estival.

Și tot la ZIUA LIVE aflăm dacă echipele ANPC vor continua controalele atât în benzinării dar și în spitale, la locurile de joacă dar și în cazul unor lucrări edilitare care agasează și provoacă disconfort cetățenilor.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.






 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii