Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Care sunt proiectele ce vor putea fi finanțate prin programul de investiții pentru primării „Anghel Saligny”?

ro

08 Sep, 2021 16:26 2650 Marime text
  • Florin Mitroi vorbește la ZIUA LIVE despre proiectele aflate în derulare, prin intermediul cărora continuă dezvoltarea  comunei Valu lui Traian
  • Discutăm și despre programul „Anghel Saligny", dedicat autorităților locale dar și despre meciul politic din interiorul PNL, cu mai puțin de trei săptămîni înainte de Congres

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi vine la ZIUA LIVE.

Aflat la al cincilea mandat, Mitroi vorbește la ZIUA LIVE despre proiectele aflate în derulare, prin intermediul cărora continuă dezvoltarea  comunei.

La ZIUA LIVE, aflăm și sub ce auspicii, elevii și preșcolarii din localitatea revin în școli și grădinițe elevii pe 13 septembrie.

În calitate de vicepreședinte al organizației județene al PNL Constanța, Florin Mitroi va vorbi și despre programul „Anghel Saligny" în valoare de 50 de miliarde de lei, dedicat autorităților locale dar și despre meciul politic din interiorul PNL, cu mai puțin de trei săptămîni înainte de Congresul în cadrul căruia va fi ales noul lider al liberalilor.

Pe cine pariază, Florin Mitroi, pe Cițu sau pe Orban? Aflați,
joi, 9 septembrie, ora 14.00 la ZIUA LIVE.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii