Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul interviu cu noul preşedinte al PDL Constanţa Chiru - „La deconcentrate vom opera modificări" (video)

ro

14 Mar, 2011 01:51 4168 Marime text
cap_11.jpgÎn prima zi ca preşedinte al organizaţiei judeţene PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru a vorbit despre primele direcţii de acţiune în noua sa calitate

După ce a discutat cu ziariştii, şeful PDL Constanţa s-a grăbit spre Bucureşti, unde urma să aibă o întrevedere cu preşedintele PDL Emil Boc.

Ce veţi face cu domnul Banias? Va mai fi alături de echipa dumneavoastră?

Cu domnul Banias eu nu trebuie să fac nimic. Dumnealui este parlamentar, senator de Constanţa, este colegul nostru şi vom avea o relaţie de colaborare, bineînţeles.

Vor fi schimbaţi oamenii propuşi de domnul Banias la şefia deconcentratelor?

Nu vor fi schimbaţi oamenii pe criteriul că au fost propuşi de domnul Banias. Dacă operăm modificări, le vom opera pe criterii de competenţă, aşa cum am anunţat.

interviu_Chiru_Ggigi_Chiru_2.jpgAţi anunţat că luaţi în calcul renunţarea la conducerea Inspectoratului Judeţean în Construcţii Constanţa. Nu vă este teamă că luând această decizie veţi dispărea de pe firmamentul vieţii social-politice a Constanţei, în condiţiile în care activitatea ca director al acestui inspectorat a fost şi un vârf de lance în lupta pentru ca administraţia Mazăre să respecte legea?

N-am spus că fac acest lucru. A lua în calcul nu înseamnă o decizie luată. Mă gândesc cum este mai bine. Cu siguranţă nu o să dispar, pentru că între timp am dobândit calitatea de preşedinte al PDL Constanţa, calitate care îmi dă multe posibilităţi de exprimare.

Cu domnul Brânză cum veţi colabora? Se ştie că domnul Brânză s-a lansat în cursa pentru această funcţie anunţând că preşedintele Traian Băsescu l-a îndemnat să candideze. Câştigând şefia PDL Constanţa i-aţi dat o lovitură şi lui Traian Băsescu în acest fel?

Eu pot să vă spun că am câştigat alegerile în faţa a doi contracandidaţi, colegii mei. N-a fost o competiţie între mine şi altcineva. Aşa-zisa influenţă de la centru eu cred că nu a existat niciodată decât la nivel de speculaţii.

Din postura de preşedinte al PDL Constanţa, v-aţi gândit ce veţi face în continuare cu funcţiile ocupate de oameni ai PSD?

Eu mă grăbesc să merg la o întâlnire cu preşedintele partidului - primul-ministrul Emil Boc, unde voi discuta şi aceste aspecte, chiar începând de astăzi. În două ore ar trebui să fiu la Bucureşti (n.r. ieri) şi vom discuta. Sper ca domnul prim-ministru să-mi acorde timpul necesar să abordăm şi aspectele acestea legate de deconcentratele din Constanţa.

Vor avea loc alegeri şi pentru şefia organizaţiei municipale PDL Constanţa?

Deocamdată avem un preşedinte interimar, avem o CODA (Comisie de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor) stabilită printr-o decizie a preşedintelui Emil Boc. După ce finalizăm alegerile de la judeţ, vom stabili un termen pentru alegerile de la municipiu. Se vor organiza. Nu putem să rămânem într-un interimat la municipiu. Vom stabili cât de lung poate să fie acest interimat şi cu siguranţă vom proceda la organizarea de alegeri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • emil 15 Mar, 2011 12:44 nu uita de RADIONAV stanculescu se lauda ca te are la mana chirule si ca nu poti sa l schimbi oare asa este vom vedea daca are dreptate vlad sau chiru vorbesc din interior prietenii stiu
  • pdl 15 Mar, 2011 10:51 cu ce va deranjeaza Learciu,la nivelul jud C-ta nu sunt probleme cu casa de sanatate.este competent si doreste cineva sa aduca un incompetent?Este tanar ,ambitios.
  • functionar public 14 Mar, 2011 20:25 Poate il evaluati si pe Hutuca Bogdan prietenul d-nului Brailoiu, ca doar el la propus in continuare . Vedeti ca ii da raportul cu privire la activitatile derulate de PDL-isti , ca in campanie sa loveasca unde considera ei ca trebuie .Mare atentie si la Silviu Cosa directorul adjunct de la AFP Constanta ca doar sunt prieteni buni .
  • nu conteaza 14 Mar, 2011 19:31 RUSINE! In prima ora de presedinte a TRADAT acest CHIRU! Ne-ai luat de fraieri pe toti din sala. Ai cumparat cu bani voturile din municipiu! JALNIC! Prea ieftin! Stimabile: Se intoarce roata! Prim-vicepresedintele cu 317 voturi trebuie sa iasa sambata la alegeri! Chiar nu intelegeti ca este dorit de oameni?
  • interesant 14 Mar, 2011 19:00 asta e grija cea mare a gastii de lacomi si hrapareti din jurul lui Chiru
  • una 14 Mar, 2011 16:00 si la DGASPC d-le CHIRU va rog sa cercetati;de cand este Dinica la sefie, protectia copilului este in colaps financiar si nu numai,toate merg de rapa.
  • Solutia e eutanasierea CAINILOR MAIDANEZI 14 Mar, 2011 15:51 Solutia e eutanasierea CAINILOR MAIDANEZI-pt cativa zoofili noi toti suferim de aceasta plaga si rusine pe o tzara civilizata -http://www.tare.ro/mudfilms/390473-dupa-blocurile-gri-sunt-ei-maidanezi"
  • eka 14 Mar, 2011 14:45 Rusine golanilor, pt 10 milioane de lei ati pus presedinte pe un fost spargator de case.Gunoaielor1
  • Horia 14 Mar, 2011 12:02 Learciu este un obraznic, arogant, etc. D-le Chiru cand se face verificarea deconcentratelor nu uitati Casa de Asigurari de Sanatate
  • felix 14 Mar, 2011 11:17 Felicitari Chirule fa prietene curat prin Pardit si scapa de lepre si mergi si la RADIO NAV sa vezi ce face Stanculescu e statia lu masa ia dato cadou de nunta la NEMERNIC JEGOSU la muscat si pe cel care la adus acolo stie JEGU despre cine e vorba e nimeni incearca sa stai de vorba cu oameni de acolo si ai sa te convingi daca nu faci nimic inseamna ca va acoperiti unu pe altu mersi si SUCCES
  • Learciu OUT 14 Mar, 2011 10:27 Learciu, Wagner, Minca sa fie evaluati primii si sa zboare!!!!!!!!
  • profesor 14 Mar, 2011 10:12 la ISJ,CAND INTRATI SA VEDETI CUM COLCAIE SOBOLANII DOAMNEI ANDREESCU?
  • Florin 14 Mar, 2011 08:36 Casa de Asigurari s-a facut vreodata vreo evaluare cand a fost numit Learciu mare conducator? Se va face o evaluare la acest Learciu? Sau la Apele Romane s-a facut vreo evaluare?
  • Ioana 14 Mar, 2011 08:14 Poate te gindesti mai serios la Oil Terminal ,Wagner v-a facut de tot rahatul,un incompetent.
  • gica contra 14 Mar, 2011 07:38 sa inteleg ca-l schimbati si pe lungu, culturnicu sef
  • unu 13 Mar, 2011 23:51 Mai da de Learciu cand scapati casa de asigurari???