Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:18 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu live Pregătiţi pentru prima ninsoare serioasă? Cum a fost 2018 pentru RAJDP şi care sunt obiectivele acestui an (galerie foto)

ro

05 Jan, 2019 00:00 1418 Marime text
Din exterior, 2018 pare să fi fost un an plin pentru angajaţii Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa. Multe şantiere deschise în judeţ, proiecte deblocate, tronsoane de drumuri reabilitate şi, cel mai important, recuperarea decalajelor financiare, care au făcut ca, la un moment dat, regia să fie foarte aproape de insolvenţă. Şi iarna trecută, angajaţii RADJP Constanţa au reuşit să ţină în frâu evenimentele meteorologice specifice, iar Comandamentul de iarnă a funcţionat ireproşabil, inclusiv la capitolul comunicare.

Interviu LIVE cu administratorul special al Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa

Luni, 7 ianuarie, ora 12.30, administratorul special al Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, Lucian Lungoci, vine la Interviu LIVE să vorbească despre:
  • felul cum s-a pregătit regia pentru a face faţă sezonului rece 2019,
  • programul de asfaltări de la nivelul judeţului, despre investiţii,
  • precum şi despre redresarea financiară a RAJDP, care a adus-o de la insolvenţă la profit; mai exact, dacă şi în 2018 au fost sau nu pe profit.​
 

Urmărește luni, 7 ianuarie, ora 12.30, Interviul LIVE pe site-ul ZIUA de Constanța sau pe pagina noastră Facebook

 
Vom afla şi ce planuri are Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa, astfel încât blocajele spre sudul litoralului din timpul sezonului estival să devină istorie, dar şi câţi kilometri de drumuri vor fi asfaltaţi în 2019. 
 
Aşteptăm şi întrebările dumneavoastră pentru invitatul ediţiei, în timp real, pe pagina noastră de Facebook.  
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii