Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu online cu fashion stylist-ul Dana Dina s-a terminat Tema discuţiei a fost "- La sezon nou, haine noi - tendinţe, pentru primăvară -vară"

ro

14 Mar, 2011 21:32 11016 Marime text

Descarca document: conversatie-chat_17_mar.pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Diana 12 Jun, 2011 15:51 ce comentarii rautacioase!!! Eu mai toate rochitele le am de la Dress Boutique si sunt foate multumita! nici urma de dragonul rosu! Plus de asta magazinul este foarte dragut, la fel si personalul! Cel putin tipa de la magazinul de pe I. Gh. Duca e o scumpa! Eu personal recomand!
  • diana 22 May, 2011 21:54 Magazinul este intr-adevar cochet si ideea este buna, dar daca vrei clientela, ai putea sa incerci cu marfa romaneasca pe umerase.
  • luminita 19 Mar, 2011 17:07 Apropo de rautati, a mai fost o cafenea superba in acest oras, unde se realizau adevarate opere de arta de o minunata artista, un loc unicat, stilat, civilizat, dar care a fost si el hulit: ca e prea stilat, ca e prea unicat, ca e prea... Si s-a inchis. Era vorba de munca si de talentul unui om, care nu a fost apreciat la justa lui valoare si a fost judecat. Pacat ca nu sustinem aceste initiative, macar cu un cuvant frumos si sincer. Avem loc cu totii, ne putem zambi si felicita reciproc. Felicitari si tie Natalia.
  • luminita 19 Mar, 2011 16:57 Intr-un cuvant,voi,cele care ati recunoscut marfa, cum ca ar fi din Dragonul Rosu, se pare ca sunteti vizitatoare impatimite ale acestor locatii. Sau,in cazul in care aveti alte surse (si de venit, si de shopping), credeti ca e fair sa judecati pe cineva care munceste si incearca sa faca ceva frumos pt oras, sau pe cumparatoarele care nu-si permit o sesiune de shopping la milano? Recunosc, sunt o consumatoare de hainute Dress Boutique, Soho si am fost mereu intrebata de unde ma imbrac, de persoane care au aceeasi conceptie. Asta dovedeste ca daca stii sa porti o haina, ii dai valoare. Nu vreau sa spun un cliseu, dar mai mult important decat provenienta hainelor, este atitudinea pe care o afisezi, tinuta ingrijita, zambetul, atentia cu care iti tratezi persoanele din jur. Tine de respectul de sine. Dana, draga mea, te felicit, te admir, ai facut un lucru superb, prin munca si sacrificii si iti doresc sa fii mereu o ambitioasa.
  • lucia 17 Mar, 2011 23:17 intr-un cuvant DRAGONUL ROSU la preturi de 4 ori mai mari. Sa fm seriosi toata marfa e de la dragonul rosu si in plus se gaseste la toate tarabele
  • Ioana 16 Mar, 2011 15:57 Cu marfa CHINA si TURCIA vrea ea sa ne convinga de tendinte? Hai sa fim serioase.
  • Vanessa 15 Mar, 2011 19:28 si inca ceva este sezonul ochelarului de soare, ce ne recomandati pentru aceasta primvara-vara?
  • Vanessa 15 Mar, 2011 19:26 Buna Dana. Am citit recent intr-o revista de specialitate ca anul acesta se poarta bijuteriile agresive- tepi, influente punk, tribalem coliere cu cranii de toate culorile. Fiind o adepta a stilului ultrafeminin, ma dau in vant dupa rochii, fuste, pantaloni scurti si ultrascurti vreau sa stiu cum imi pot accesoriza tinutele cu acest nou trend de bijuterii?
  • Maria 15 Mar, 2011 16:30 dragut magazinul
  • Netty 15 Mar, 2011 15:02 ce bine imi pare sa te vad Dana, draga. Cele mai frumoase rochite din Constanta, le gasiti la Dress Boutique.