Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi ce cred primarii municipiilor Tulcea și Călărași despre viitoarele capitale de regiuni Sunt adversari politici, dar au aceleași idei despre regionalizare!

ro

27 Jul, 2013 16:20 2114 Marime text
Nu de multe ori se întâmplă ca doi oameni din administrația publică, care fac parte din structuri politice diferite (în cazul de față chiar adversare), să gândească la fel într-o situație. Excepție fac Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea (PDL) și Daniel Ștefan Drăgulin, primarul municipiului Călărași (PNL).
   
Aceștia consideră că viitoarele capitale de regiuni trebuie stabilite în municipiile reședințe de județ care se află în curs de dezvoltare și nu în centrele de greutate economică și demografică, pentru ca viitoarea regiune să fie echilibrată și fezabilă. După modelul Washington – New York. Și dacă doi oameni din administrația publică locală, cu viziuni politice diferite, au totuși aceeași viziune atunci când vine vorba de un proces administrativ complex cum este regionalizarea, atunci probabil or fi având dreptate.(…)

Continuarea materialului aici: info-sud-est.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii