Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vilă turistică de două etaje în staţiunea Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, pe locul unei piscine dezafectate

ro

17 Jan, 2020 00:00 1810 Marime text

Firma Tudors Capital Investments SRL va investi într-o vilă turistică de două etaje în staţiunea Mamaia, zona Tic-Tac, pe malul lacului Siutghiol.


În acest sens, Tudors Capital Investments SRL a solicitat de la Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral aviz de gospodărire a apelor pentru proiectul „Desfiinţare piscină şi organizare şantier aferente lucrării, staţiunea Mamaia, zona Tic-Tac, mal lac Siutghiol”.


De asemenea, Tudors Capital Investments SRL a mai solicitat de la Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral aviz de gospodărire a apelor pentru proiectul „Construire vilă turistică D+P+2, organizare de şantier şi împrejmuire teren, staţiunea Mamaia, zona Tic-Tac, malul Lacului Siutghiol“.
 

Tudors Capital Investments SRL, în datele Registrului Comerţului



Cu sediul social în Bucureşti, Tudors Capital Investments SRL a luat fiinţă în anul 2003. Capitalul social subscris de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Economu Mariana, cu 20% din capitalul social, şi Economu Tudorel, cu 80% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare.


În anul fiscal 2016, firma cu un singur salariat a raportat o cifră de afaceri de 3.009.047 lei şi un profit de 1.076.910 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea cu zero salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 2.115.042 lei şi un profit de 144.868 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un sigur salariat, o cifră de afaceri de 1.107.470 lei şi un profit de 173.560 lei.


Citeşte şi:

O nouă investiţie a societăţii Tudors Capital Investments SRL, în Constanţa

Imobil, ridicat de Tudors Capital Investments SRL şi Cher One SRL pe bulevardul Mamaia, modificat

Deco Horeca a primit răspuns de la APM Constanţa cu privire la modificarea unui proiect imobiliar
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii