Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:21 03 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va arăta imobilul de opt etaje, ridicat de omul de afaceri Nacee Dimciu, în zona hotelului Cascom din Mamaia

ro

28 May, 2020 00:00 2630 Marime text
  • Documentaţia de prezentare PUZ- pentru terenul situat în Mamaia, zona Hotel Cascom a fost analizată de Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa
  • Investitor este omul de afaceri Nacee Dimciu

Comisa tehnică a Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a analizat documentaţia depusă de Nacee Dimciu de elaborare a PUZ pentru teritoriul delimitat prin bd. Mamaia, parcare publică, hotel Hefaistos, faleza Mamaia şi parcare publică Club Melody, zona Cascom.


Scopul prezentei documentaţii constă în modificarea reglementărilor urbanistice aprobate prin amplasamentul situat în staţiunea Mamaia, zona Hotel Cascom. lmobilul teren în suprafaţă de 907 mp este în proprietatea Municipiului Constanţa, cu drept de folosinţă în favoarea lui Nacee Dimiciu şi a Zoiţei Naceea.


Amplasamentul studiat este în prezent reglementat prin PUZ Mamaia, aprobat prin HCL 121/24.05.2013, face parte din Zona A, UTR 6 şi se află între subzone ale proiectului „Promenada Mamaia” (între Piaţeta Perla şi Grădina de vară Albatros) şi bd. Mamaia. Zona este intercalată între subzone ale proiectului „Promenada Mamaia” (între Piaţeta Perla şi Grădina de vară Albatros, inclusiv) şi b-dul Mamaia. Zona cuprinde hotelurile: Perla, Aurora, Dunărea, Neptun, Meridian, Delta, Doina, Sulina, Flora, Ovidiu, Victoria, restaurantele aferente unităţilor de cazare existente, precum şi alte unităţi de alimentaţie publică construite recent, spaţii comerciale, Teatrul de Vară şi Parcul acvatic Aqua Magic.


Precizăm că investitorul va ridica un imobil de opt etaje. Terenul identificat cu numărul cadastral 209211, în suprafaţă de 907 mp, este proprietatea municipiului Constanţa, cu drept de folosinţă în favoarea lui Dimciu Nacee şi a Zoiţei Nacee, conform contractului de vânzare-cumpărare nr. 1680 din data de 21.12.2017. Terenul are categoria de folosinţă de curţi-construcţii, conform extrasului de carte funciară. În prezent, pe teren este ridicată o construcţie parter cu o suprafaţă de 684 mp, cu destinaţia de spaţiu comercial. Suprafaţa de teren se află între subzone ale proiectului „Promenada Mamaia” (între Piaţeta Perla şi Grădina de Vară Albatros) şi bulevardul Mamaia.


În secţiunea Documente puteţi consulta Documentaţia depusă la APM Constanţa.


Citese si:

În zona hotelului Cascom din Mamaia va fi ridicat un imobil de opt etaje. Primăria Constanţa a emis avizul (document)


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii