Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:09 26 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Primăria Constanţa firmei Mobitom SA, cunoscută pentru contractele cu autorităţile locale

ro

14 Feb, 2017 00:00 1786 Marime text
SC Mobitom SA, cunoscută în mediul de afaceri constănţean pentru contractele bifate de-a lungul anilor cu autorităţile locale, a obţinut de la municipalitate o nouă autorizaţie de construire.
Este vorba de cea cu numărul 93, emisă de Primăria Constanţa pe data de 10 februarie.
 
Actul constă în „Construcţie provizorie chioşc metalic pentru alimentaţie publică - fast food“. Investiţia de pe strada Ion Roată nr. 3 va fi realizată de SC Haki-Luk SRL, conform contractului de închiriere nr. 1937/13.06.2016. Durata de existenţă a construcţiei este egală cu perioada de valabilitate a contractului de închiriere. La încetarea valabilităţii contractului de închiriere, terenul va fi adus la starea iniţială.

Despre Mobitom SA

Firma a fost implicată în proiectul locuinţelor ieftine pentru tineri şi a câştigat, în 2008 şi în 2009, numai de la Primăria Constanţa, licitaţii în valoare de aproape 2.300.000 de lei, fără TVA. Asta ca să nu mai punem la socoteală numeroasele contracte cu CJC-ul condus de Nicuşor Constantinescu, dar şi cu instituţiile subordonate Primăriei sau Consiliului Judeţean. Nu trebuie să uităm nici faptul că în portofoliul companiei se numără proiecte precum fântânile arteziene din Constanţa, Aqua Magic, reabilitarea Delfinariului şi Spectrum Residence. Firma a fost controlată de defunctul Gheorghe Oancea, care avea în portofoliul său şi afaceri precum On Plonge, Plonge Prest, Plonge, Shark şi Five-Holding.
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Mobitom SA a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Ion Roată. Capitalul social subscris, de 2.250.542,5 lei, integral vărsat, este compus din 900.217 acţiuni. Asociat Persoană Fizică este SC Five-Holding SA, cu 98,678% din capitalul social, şi Listă Acţionari, cu 1,322% din capitalul social. Administratorii firmei Mobitom SA, care se ocupă de fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice, sunt Valentin Boroş, David Sişu şi Valentin Ciuceanu.  

Despre Five-Holding SA 

Cu sediul social în municipiul Constanţa, Five-Holding SA a luat fiinţă în anul 1998. Capitalul social subscris, de 1.550.000 de lei, integral vărsat, este compus din 6.200 de acţiuni. Acţionar Persoană Juridică este societatea Ditline Investments Ltd, cu sediul în Cipru, care deţine 86% din capitalul social. Acţionari persoane fizice sunt Ionuţ Oancea, Rareş Drăistaru-Oancea, Oana Drăistaru-Oancea şi Alexandru Oancea, fiecare cu 3,5% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt Victor Fedul, Gabriel Culea, SC Anirva Manager SRL, reprezentată prin Valentin Ciuceanu. Five-Holding SA desfăşoară activităţi de comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare.

Despre Haki-Luk SRL 

Cu sediul social în municipiul Constanţa, aleea Magnoliei nr. 2, firma Haki-Luk SRL a fost înfiinţată în anul 2005. Capitalul social subscris, de 250 de lei, integral vărsat, este compus din 25 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator este Selamet Hakan Selin, născut pe 22.09.1996, în Constanţa. Haki-Luk SRL desfăşoară activităţi de consultanţă în domeniul relaţiilor publice şi al comunicării.

Citeşte şi:

Un nou contract pentru renumita societate Mobitom. Iată ce va realiza în Constanţa!

Un nou cartier rezidenţial în zona magazinului Brick? Blocuri de 11 etaje, spaţii comerciale şi parcare multietajată (document)

Mobitom SA a mai bifat un contract cu Primăria Constanţa, în valoare de peste 8.000 de lei

Proiect european pierdut. Parcul Arheologic, reabilitat pe banii constănţenilor! Trei milioane de euro pentru Mobitom şi Pomacost! (galerie foto)

Mobitom SA a obţinut un nou certificat de urbanism. Ce investiţie mai pregăteşte

Ti-a placut articolul?

Comentarii