Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Real Estate Concept SRL, firma lui Costin Samara și a lui Naciu Pescu, modifică blocul din Palazu Mare

ro

17 Mar, 2022 00:00 1882 Marime text
  • Practic, se modifică tema la AC 548/16.07.2021 pentru investitorul Real Estate Concept SRL
 
Primăria Constanța a eliberat un document de urbanism pentru intenția investitorului Real Estate Concept SRL pentru a modifica un imobil în curs de execuție.
 
Mai precis, prin CU 448 din data de 15 martie a.c., Real Estate Concept SRL prin Costin Samara modifică proiectul de pe strada Corneliu Baba nr. 4, Lot 1, Constanța.
 
Practic, se modifică tema la AC 548/16.07.2021 „Construire imobil P+supantă+3etaje cu funcțiunea de locuințe colective, împrejmuire teren, montare firmă luminoasă și organizare de șantier”, prin schimbare regim de înălțime în S+P+supantă+3 etaje, modificări compartimentăr interioare, modificări fațade, modificarea din 10 în 9 unități locative cu respectarea indicatorilor urbanistici aprobați. Documentul are o valabilitate de 24 de luni.
 
Amintim că prin AC 548 din data de 16 iulie 2021, Costin Samara, Mariana Samara și Naciu Pescu pentru Real Estate Concept SRL, au primit undă verde pentru realizarea unei investiții pe strada Corneliu Baba, nr. 4, lot 1, municipiul Constanța. Este vorba de „Construire imobil P+supantă+3etaje cu funcțiunea de locuințe colective, împrejmuire teren, montare firmă luminoasă și organizare de șantier. Investiția va fi realizată de Real Estate Concept S.R.L. conform contract promisiune bilaterală de vânzare-cumpărare 1434/08.09.2020”.
 
Așa cum scrie în autorizație, investiția va fi realizată de societatea Real Estate Concept SRL, unde acționari sunt Costin Samara și Naciu Pescu.
 
Așa cum reiese din datele Registrului Comerțului, firma a fost înființată în anul 2020, cu sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia, iar asociați sunt Naciu Pescu și Costin Samara, ambii deținând 50% din capitalul social. Cei doi administrează împreună firma. Pentru anul de debut, 2020, firma a raportat 0 salariați și 0 cifră de afaceri, pierderea fiind de 1.533 lei.
 
Naciu Pescu
 
Pe Naciu Pescu îl cunoaștem dintr-o altă firmă – Bros Trade NS SRL, care are sediul pe strada Răscoala 1907, din Constanța. Firma, în prezent, are întreruptă temporar activitatea. Naciu Pescu era asociat cu Ștefan Pescu. Activitatea principală a firmei consta în restaurant, conform codului CAEN.
 
Costin Samara                          
 
Soțul Marianei Samara, Costin Samara, mai este asociat și administrator la The Property Management SRL, unde deține integral firma, cât și administrator la The Property Agency SRL. The Property Agency este deținută integral de Cristea Samara, iar alături de Costin, cei doi sunt administrator. Cele două firme au cifrele de afaceri asemănătoare, de peste 150.000 de lei, ambele fiind pe profit. Cristea Samara a mai fost asociat și administrator în Salicos Kim SRL; radiată, în Debarcader Cominvest SRL (25%), radiată și în Sammo Petro Gaz Oil SA (5), la fel, radiată.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

 
Ce se construiește Bloc de trei etaje, în Palazu Mare. Cine sunt investitorii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii