Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:14 29 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Bloc de trei etaje, în Palazu Mare. Cine sunt investitorii

ro

17 Jul, 2021 00:00 842 Marime text
  • Mai mulți investitori ridică un bloc de locuințe colective în Palazu Mare
  • Ieri a fost eliberată autorizația de consturire de către Primăria Constanța
 
Primăria Constanța a eliberat autorizația de construire pentru edificarea unui bloc de trei etaje, în zona Palazu Mare, pe strada Corneliu Baba.
 
Astfel, prin AC 548 din data de 16 iulie 2021, Costin Samara, Mariana Samara și Naciu Pescu pentru Real Estate Concept SRL, au primit undă verde pentru realizarea unei investiții pe strada Corneliu Baba, nr. 4, lot 1, municipiul Constanța. Este vorba de „Construire imobil P+supantă+3etaje cu funcțiunea de locuințe colective, împrejmuire teren, montare firmă luminoasă și organizare de șantier. Investiția va fi realizată de Real Estate Concept S.R.L. conform contract promisiune bilaterală de vânzare-cumpărare 1434/08.09.2020”.
 
Așa cum scrie în autorizație, investiția va fi realizată de societatea Real Estate Concept SRL, unde acționari sunt Costin Samara și Naciu Pescu.
 
Așa cum reiese din datele Registrului Comerțului, firma a fost înființată în anul 2020, cu sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia, iar asociați sunt Naciu Pescu și Costin Samara, ambii deținând 50% din capitalul social. Cei doi administrează împreună firma. Pentru anul de debut, 2020, firma a raportat 0 salariați și 0 cifră de afaceri, pierderea fiind de 1.533 lei.
 

Naciu Pescu

 
Pe Naciu Pescu îl cunoaștem dintr-o altă firmă – Bros Trade NS SRL, care are sediul pe strada Răscoala 1907, din Constanța. Firma, în prezent, are întreruptă temporar activitatea. Naciu Pescu era asociat cu Ștefan Pescu. Activitatea principală a firmei consta în restaurant, conform codului CAEN.
 

Mariana Samara a lucrat la DGAS Constanța

 
Conform unei declarații de avere, completată în iunie 2019, Mariana Samara lucra ca inspector la Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, din cadrul Primăriei Constanța, fiind ultima declarație de avere completată de către aceasta. În documentul menționat, deține doar un spațiu comercial, unde titular este soțul, fiind în suprafață de 119 mp, dobândit în 2014. Alte bunuri nu avea. Ca venituri, la data respectivă a raportat un salariu de 10.430 lei, de la DGAS, în timp ce soțul a încasat de la The Property Management SRL un salariu de 22.703 lei si dividend de 77.070 lei. Documentul poate fi consultat în secțiunea „Documente”.
 

Costin Samara                          

 
Soțul Marianei Samara, Costin Samara, mai este asociat și administrator la The Property Management SRL, unde deține integral firma, cât și administrator la The Property Agency SRL. The Property Agency este deținută integral de Cristea Samara, iar alături de Costin, cei doi sunt administrator. Cele două firme au cifrele de afaceri asemănătoare, de peste 150.000 de lei, ambele fiind pe profit. Cristea Samara a mai fost asociat și administrator în Salicos Kim SRL; radiată, în Debarcader Cominvest SRL (25%), radiată și în Sammo Petro Gaz Oil SA (5), la fel, radiată.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii