Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUZ pentru dezvoltarea unei zone de producție, depozitare și logistică, lansat în consultare publică de Primăria Constanța

ro

01 Mar, 2023 12:25 2062 Marime text
Un nou anunț de intenție privind elaborarea PUZ pentru introducere în intravilan și dezvoltarea unei zone specifice unităților de producție, depozitare și logistică, nr. cadastral 218440, parcela A1033/8 a fost lansat în consultare publică de Primăria Constanța, conform avizul de oportunitate cu nr.98771103.06.2022.

Inițiatori PUZ-ului sunt Simona și Constantin Stroe iar elaborator este urbanist Mihaela Pusnava și Word Agora Design SRL.

Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documentelor disponibile pe site-ul municipalității până la data de 4 martie 2023 la adresa de e-mail:primarie@primaria-constanta.ro sau prin poșă la adresa - Bulevardul Tomis nr.51 în atenția Serviciului Planificare Urbană și Mediu.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Parcare pe 5 etaje și pasaj pietonal care va face legătura între zonele verzi între piața și parc. Când va avea loc dezbaterea publică pentru PUZ-ul piață urbană Gara Constanța? (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii