Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:38 26 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUD-ul inițiat de CERONAV pentru construirea unui corp de învățământ-cazare și bazin de antrenamente pe malul Lacului Siutghiol, lansat în consultare publică (DOCUMENTE)

ro

13 May, 2022 00:00 1039 Marime text
  • PUD-ul pentru construirea unui corp de învățământ-cazare și bazin de antrenamente, în Municipiul Constanța, pe Lac Siutghiol, inițiat de Ceronav, a fost lansat în consultare publică
  • Corpul de învățământ care va include și spații de cazare va avea regim de înălțime de S+D+P+4E, iar bazinul de antrenamente va fi amenajat la subsol
  • În perioada 12.05.2022-27.05.2022, constănțenii pot trimite observații asupra documentației aflată pe site-ul Primăriei
 

 
PUD-ul pentru construirea unui corp de învățământ-cazare și bazin de antrenamente, în Municipiul Constanța,situat pe str. nespecificată, Lac Siutghiol, conform plan încadrare în zonă, inițiat de Ceronav a fost lansat în consultare publică de Primăria Constanța.
 
Proiectantul general al proiectului este SC Novelty AE SRL.

Prin prezentul PUD se studiaza posibilitatea de a crea suprafețele necesare unei bune funcționări la capacitatea dorită de beneficiar, în contextul urbanistic existent.
 
Obiectul întocmirii documentației pentru efectuare Planului urbanistic de detaliu, solicitat conform art. 32 din legea 350/2001, îl constituie terenul amplasat în Municipiul Constanta,str. nespecificată, Lac Siutghiol, jud. Constanța, având CF nr. 203574 în suprafață de 2500 mp, conform planului de încadrare în zonă, în vederea construirii unui corp de învățământ- cazare S+D+P+4E și a unui bazin de antrenamente (subsol).
 
 
Observaţiile pot fi transmise prin e-mail: primarie@primaria-constanta.ro, prin poșta la adresa B-dul Tomis, nr. 51, etaj 1, Serviciul Planificare Urbană și Mediu sau depuse la Registratura Primăriei Municipiului Constanța la centrul de informare cetățeni, din incinta City Park MallBd. Al. Lăpusneanu nr. 116 în perioada 12.05.2022-27.05.2022.
 
Comunicarea rezultatelor se va face în intervalul 28.05.2022 - 06.06.2022.
 

Pentru elaborare PUD s-a ținut cont de următoarele planuri, studii și documentații:Plan Urbanistic General al Municipiului Constanța; Plan Urbanistic Zonal Zona Campus Universitar aprobat prin HCL nr. 190/2017; Plan de identificare și ridicare topografica avizat de OCPI și Plan de încadrare și situatie sursa: https://geoportal.ancpi.ro/geoportal/imobile/Harta.html, vezi secțiunea „documente”.

Se propune și amenajarea unui spațiu verde de 1226,46 mp reprezentând 49% din suprafața parcelei.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Tehnorex International SRL va proiecta şi executa poligonul de instruire în domeniul marinăresc al CERONAV (document)
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii