Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria a emis autorizația pentru blocul de 9 etaje de pe strada Liviu Rebreanu, din Constanța. Cine este investitorul

ro

13 Nov, 2021 00:00 2013 Marime text
  • Tribeca Management SRL ridică un imobil S+P+8E-9E retras, pe strada Liviu Rebreanu nr. 40
 
Primăria Constanța a emis autorizația de construire pentru societatea Tribeca Management SRL, care dorește să ridice un bloc pe strada Liviu Rebreanu, din municipiu.
 
Mai exact, prin AC 928 din data de 12.11.2021, Tribeca Management SRL dorește edificarea unui imobil S+P+8E-9E retras, pe strada Liviu Rebreanu nr. 40, bloc de locuințe colective, cu împrejmuire teren și organizare de șantier. Documentul este valabil 12 luni.
 
Amintim că în anul 2019, SC Tribeca Management SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța memoriul de prezentare a proiectului „Extindere conductă de distribuție apă, branșament alimentare cu apa, stație pompare și conductă de refulare ape uzate menajere pentru locuințe colective D+P+3E“, amenajat în municipiul Constanța, strada Safirului nr. 12.
 
Zona studiată este situată în intravilanul municipiului Constanța. Imobilul este identificat cu număr cadastral 240082 și este proprietatea SC Tribeca Management SRL. Pe teren este autorizată construirea unui imobil de locuințe colective, conform AC nr. 463/24.04.2018. Suprafața terenului este de 1.250 mp.
 
Prin proiect se propun următoarele lucrări: executarea în zona amplasamentului a unei conducte de distribuție apă; branșamentul de alimentare cu apă a imobilului; stație de pompare ape uzate menajere; conducta de refulare ape uzate menajere. Calculul debitelor s-a realizat pentru cele 30 de unități locative (20 de apartamente cu două camere și 10 apartamente cu trei camere) ale clădirii proiectate. Pentru alimentare cu apă, este necesară executarea pe strada Safirului a unei conducte de distribuție apă în lungime de 145 m până în dreptul imobilului. Evacuarea apelor uzate menajere de la obiectiv se va face gravitațional, print-o conductă într-o stație de pompare proiectată în incintă. Execuția și montarea tuburilor de canalizare se vor face cu o pantă minimă de 5%, printr-o săpătură deschisă. Din stația de pompare proiectată, apele uzate menajere vor fi evacuate printr-o conducta de refulare Ø63x3,6mm (L=7 m) în conducta de refulare Ø110x6,3mm PEHD (L=135,00m), proiectată pe strada Safirului. Conducta de refulare stradală va avea diametrul de 110 mm pentru a putea prelua pe viitor și apele uzate menajere de la alte imobile amplasate pe strada Safirului.
 
Tribeca Management SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Înființată în anul 2017, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 2.000 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Balcanu Răzvan este asociat unic. Administratorii societății sunt Godeanu Viorel și Măndilă Nicolae. Tribeca Management SRL se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. În anul 2020, firma a raportat un singur salariat, la o cifră de afaceri de 11.493 lei, cu un profit de 320.098 lei.
 
Conform Confidas.ro, Viorel Godeanu mai este administrator la Sea Win International LTD SRL. Nicolae Măndilă mai este asociat și administrator la Nemesis Agency SRL și la Nemesis Netcom SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 Sursă foto: pixaby.com
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii