Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer băut, implicat într-un accident rutier în județul Bistrița Năsăud

ro

11 Nov, 2023 11:00 744 Marime text
Accident rutier . Foto cu rol ilustrativ: Arhiva ZIUA de ConstanțaÎn dimineața de 11 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din Năsăud au intervenit la un accident rutier, sesizat prin S.N.U.A.U. 112, produs în cartierul Liviu Rebreanu din Năsăud.

Potrivit IPJ Bistrița Năsăud, din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii din Năsăud au stabilit că un bărbat de 31 de ani, din Grebenișu de Câmpie, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Liviu Rebreanu, a pierdut controlul direcției, a intrat în coliziune cu un parapet metalic și un indicator, fiind proiectat într-un șanț.

„Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului de 31 de ani care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud continuă cercetările în cadrul unui dosar deschis pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Bistrița Năsăud.

Citește și: 

Cetățean francez beat, implicat într-un accident rutier în județul Giurgiu! Ce valoare a indicat aparatul alcooltest
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii